Nieuw in Breda: écht leuke tweedehands kleding bij Appel & Ei

Door Thijs van den Houdt 27 juli 2018

#TAG is nog niet eens vertrokken en wij weten al wat er in het pand komt te zitten! Er komt een vestiging van Appel & Ei naar Breda; een primeur, want het is de eerste winkel van deze keten in Brabant. BN DeStem sprak met de eigenaresse van de winkel over de opening en het verrassende concept!

Tweedehands kwaliteit

Appel & Ei verkoopt voornamelijk tweedehands kleding, maar heeft ook nieuwe producten aan de rekken hangen. Heeft jouw kledingkast een grondige opruiming gehad en wil je iets nuttigs doen met de kleding die je wegdoet, maar die nog wél mooi in orde is? Breng het dan naar deze winkel! Appel & Ei hangt het gedurende zes weken in de winkel en jij krijgt 40% van de opbrengst. Als het na zes weken nog niet is verkocht, gaat het naar een goed doel of mag je het weer op komen halen.

Appel & Ei

Hergebruik van kleding is niet alleen leuk voor je portemonnee, het is ook goed voor het milieu! Ook in de winkels leeft die gedachte: ze worden ingericht met hergebruikte materialen en sloophout. Op die manier beperkt Appel & Ei haar impact op het milieu. Vanaf 1 september kun je het allemaal gaan bewonderen, zo staat op de Facebookpagina van het bedrijf. Vanaf half augustus kun je trouwens al terecht om je winterkleding in te leveren!

Lees meer: 

Gastrobar Floor

Gastrobar Floor gaat weg en dit komt ervoor in de plaats

Jammer: Gastrobar Floor verdwijnt van de Grote Markt. De zaak wordt opgevolgd door mediterraans rest...
Borrel Bar Breda

Gratis hapjes bij je borrel bij het nieuwe Borrel Bar Breda

Hélemaal klaar met de werkweek én toe aan borrel? Dan is het hoog tijd om jezelf richting de Sint Ja...
LaDress by Simone

Nieuw in Breda: LaDress by Simone

Na het vertrek van Swirl's stond het pand aan de Ridderstraat een tijdlang leeg. Deze week opende ge...

Meer over Appel & Ei ontdekken?

Appel & Ei kledingwinkels

Tolbrugstraat 13, Breda

Bekijk meer:kledingwinkels
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.