Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Nieuw! Breda heeft een pop-upwinkel voor de echte NAC-fans

Door Daphne Geelink 24 augustus 2020

Op de Grote Markt opende vrijdag 21 augustus een pop-upwinkel voor NAC-fans. De tijdelijke shop is een initiatief van Breda Marketing om Bredase merken, evenementen, ondernemers of studenten een podium te bieden. Je kunt er terecht voor fanwear en merchandise van de club.

Sander Mijnhijmer, commercieel manager van NAC, vertelt: “Wij zijn enorm blij om deze tijdelijke pop-up te kunnen openen in het hart van de stad, op een voor NAC historische en bijzondere plaats. De samenwerking met Samen Voor NAC en Breda Marketing in de totstandkoming van dit project geeft eens te meer de goede relatie aan tussen alle partijen en is een mooie eerste stap in het vergroten van zichtbaarheid van NAC in de stad.”

Tekst loopt door onder foto.

Foto: Breda Marketing

Openingstijden

Supporters die items uit de pop-upwinkel kopen steunen The last mile, een initiatief waarmee Samen voor NAC en de gemeente Breda meer sfeer willen creëren rondom het Rat Verlegh Stadion. De pop-upstore is tot en met zondag 6 september geopend op donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag van 10.00 tot 16.00 uur. Ook zijn in de store plattegronden en stadswandelingen van Breda, fietskaarten en de groene kaart verkrijgbaar.

Lees ook:

nac stadion

Toen in Breda: 7 x foto’s van het oude NAC-stadion

Wie aan het NAC-stadion denkt, denkt al gauw aan het Rat Verlegh Stadion aan de - hoe kan het ook an...

Sneu! 3 x deze Bredase restaurants gingen dicht door de coronacrisis

De coronacrisis heeft een flinke impact op de horeca. Iets dat ook in onze stad goed te merken is. M...

Een terugblik: 7 x foto’s van toen NAC promotie maakte

28 mei 2017: het was de dag waarop NAC met 4-1 van NEC won en promotie maakte. De huldiging een dag ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.