Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Met de trein van Breda naar Londen: het kan nú in 4 uur tijd

Door Jennifer da Graça 26 oktober 2020

We durven momenteel amper na te denken over een vakantie of citytrip, maar toch melden we leuk reisnieuws. Vanaf vandaag kun je met de trein vanuit Breda in nog geen vier uur in hartje Londen staan. Even overstappen op Rotterdam en daarna kan het relaxen beginnen.

Geen ritje naar het vliegveld of de koffers inchecken: met de komst van de Eurostar is het mogelijk om met de trein te reizen naar het Verenigd Koninkrijk. De trein reist van Amsterdam via Rotterdam af naar Londen. Hebben wij even geluk dat we makkelijk kunnen opstappen in Rotterdam!

Wa kost da?

De komst van deze verbinding hield de gemoederen al eerder flink bezig. Veel enthousiastelingen zijn blij dat de trein een milieuvriendelijkere optie is dan het vliegtuig, terwijl anderen zich verbaasden over de prijs van een retourtje. We doken even de ticketplanner in en zagen verschillende prijzen. Een retourtje van en naar Rotterdam voor € 102,- is mogelijk (zie hier), maar dit varieert bij andere tijden en dagen.

Hoe zit het met corona

Het moge duidelijk zijn dat naar het buitenland gaan voor een pleziertripje momenteel geen aanrader zijn. Zie dit bericht dus vooral als tip om te doen zodra we weer veilig kunnen reizen 😉 Moet je toch vanwege werk of andere belangrijke reden met de Eurostar mee? Houd er dan rekening mee dat alle reizigers verplichte COVID-19-formulieren moeten invullen om te voldoen aan de overheidsvoorschriften.

Lees ook:

Ron laat jouw naaimachine weer lopen als een trein: ‘Het is nu drukker dan ooit’

Hoe is het met die knusse naaimachine- en kledingreparatiezaak aan de Haagweg? "Druk", geeft eigenaa...

Heb jij ze al gespot? Breda heeft 100 nieuwe elektrische deelscooters

Bedrijf Check plaatste vrijdag 23 oktober nieuwe elektrische deelscooters in Breda. Met de deelscoot...

Leuk volgens local Lotte: ‘De heerlijke geur zorgt er al voor dat je hier naar binnen wilt’

De Parel van het Zuiden heeft veel mooie plekken, maar wat zijn nu de allerleukste? Dat vragen we ie...

Meer over

Nieuws Breda

adv.