Nog meer Intertoys-winkels in Brabant sluiten! Dit gebeurt er in Breda

Door Annemijn Heijstek 14 maart 2019

Wat jammer! Intertoys is failliet en daarom gooien sommige vestigingen de deuren dicht. Nu is bekendgemaakt dat er in heel Nederland nog veel meer winkels sluiten dan we in eerste instantie dachten. Dit gebeurt er in Breda.

Goed én slecht nieuws. Er sluiten geen extra vestigingen van Intertoys. Toch zijn er winkels die ermee gaan stoppen. De Intertoys-vestigingen aan de Karnemelkstraat en op de Grote Markt gooien namelijk de deuren dicht. Zo zonde als je altijd spelletjes, knuffelberen en andere spulletjes bij de speelgoedwinkel haalde.

Houdoe en bedankt

Het is wel even schrikken. Op vrijdag 8 maart werd bekend dat er 91 winkels moesten sluiten. Nu zijn dat er heel veel meer, namelijk 153, zo meldt BN DeStem. In Brabant zeggen 22 winkels houdoe en bedankt.

Opheffingsuitverkoop

De Intertoys-winkels die hun deuren sluiten strooien met flinke opheffingskorting. Hoeveel geld je bespaart, ligt maar net aan het speelgoed dat je mee naar huis neemt. De korting loopt tot de tweede helft van mei 2019. Daarna is het over en uit voor alle vestigingen die sluiten, zo maakte de nieuwe eigenaar van de keten (Green Swan) bekend.

Deze Bredase winkel blijft wel open

Gelukkig verdwijnt Intertoys niet uit het straatbeeld. Het filiaal aan de Rat Verleghstraat blijft gewoon open.

Lees ook:

intertoys

Opheffingsuitverkoop: deze Bredase Intertoys-winkels gaan sluiten

Oh no! Weer een iconische zaak die verdwijnt uit onze winkelstraten. De Intertoys heeft vrijdag beke...

adv.