Hudson’s Bay Breda gaat assortiment aanpassen

Door Annemijn Heijstek 13 november 2017

Zou eerst Hudson’s Bay in Breda niet genoeg publiek trekken, blijkt nu dat het assortiment zelfs wordt aangepast in alle filialen in het land. Al komt dat vooral doordat consumenten meer acties en speciale deals willen zien, zo blijkt uit klantonderzoek.

“De warenhuisketen gaat nu meer inspelen op aanbiedingen en merken in ‘populaire prijsklassen’, zoals Alan Red en Sloggi”, zegt inkoopdirecteur Edo Beukema in De Financiële Telegraaf. Door de flexibel ingerichte winkels valt volgens de directeur makkelijk te ‘schuiven’ met merken. “Maar we worden absoluut geen discounter.”

Niet in de roos geschoten

In het artikel van de Telegraaf zegt Beukema ook niet ontevreden te zijn over de eerste acht weken van Hudson’s Bay in Nederland. “Maar we hebben ook niet meteen in de roos geschoten.” Het duurt volgens hem best een tijdje voordat de winkelketen rendabel is.

Hudson's Bay in Breda
De feestelijke opening een maand geleden | Foto: indebuurt Breda

Opening Hudson’s Bay

Hudson’s Bay opende in september de eerste tien winkels in Nederland, waaronder ook in Breda. Volgend jaar komen er nog vijf filialen bij. Voor als je nog niet bent langsgewipt: bekijk hier de Bredase winkel van beneden tot boven.

Hudson’s Bay warenhuizen

nu open09:30 - 18:00

Karrestraat 8-14, Breda

Bekijk meer:warenhuizen