Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Holy Moly: in het oude pand van Kerkplein komt iets nieuws

Door Daphne Geelink 4 september 2020

Het pand van discotheek Kerkplein ligt er al een paar jaar vervallen bij. Gelukkig niet voor lang meer: vijf Bredase ondernemers nemen de plek onder handen en starten een nieuw concept, genaamd Holy Moly. Dat meldt BN DeStem. 

Wat je precies kunt verwachten? Holy Moly wordt een music- en comedyclub waar je kunt eten en drinken en daarnaast komt er een complete experience waar al je zintuigen geprikkeld worden. Die laatste kan het best worden vergeleken met Doloris in Tilburg of WONDR Experience in Amsterdam. Het wordt in ieder geval allesbehalve een klassieke discotheek, zoals Kerkplein was.

Bredase ondernemers

Ondernemers Dirk van de Voort, Tijn Kapteijns, Peter Trimbach, Henri Donkers en Eric Vermeulen zitten achter het plan. De mannen draaien al gehele tijd mee in de Bredase horeca. Zo ken je Peter misschien van Café Dunne en Café Walkabout en kan je Dirk weleens gezien hebben bij Old Dutch en De Markt.

De opening

Holy Moly gaat uit twee delen bestaan. Het plan is om in november de music- en comedyclub te openen. De rest volgt volgend jaar. Meer weten over dit vernieuwde concept? Ga dan naar de website van BN DeStem.

Lees ook:

Yordi slaat nogmaals toe in Breda: ‘Ik ben de nieuwe Peter R. de Vries’

Bredanaar Yordi wordt alsmaar bekender, en dat heeft hij grotendeels te danken aan zijn eigen YouTub...

Gespot! In het centrum zit een nieuwe noedelbar

De liefhebbers van Aziatisch eten komen wel aan hun trekken in Breda. Zo openden niet gek lang geled...

Kleding van TikTok en meer: er zit een nieuwe winkel in het centrum van Breda

Je hoeft maar een weekje niet door hartje stad te lopen en Breda ziet er alweer anders uit. Ook in d...
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.