Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Het roer om: dit is hoe het Chassé Theater jou vanaf nu verblijdt met nieuwe voorstellingen

Aangeboden door Chassé Theater 25 augustus 2020

Geen seizoenen meer, geen programmaboek met een volle agenda en ook geen startdata meer voor ticketverkoop. Het Chassé Theater gooit het roer om na een roerige tijd. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees snel verder!

We zijn het er vast over eens: de afgelopen maanden zijn voor de vrijetijdsbranche niet makkelijk geweest. Het theaterprogramma dat na de zomer van 2020 van start zou gaan, kreeg te maken met veel geannuleerde voorstellingen. Met name grote muziektheaterproducties. De huidige situatie is aanleiding voor het Chassé Theater om het over een andere boeg te gooien.

Nieuwe voorstellingen

Vanaf nu maakt Chassé Theater elke week nieuwe voorstellingen bekend die dezelfde week ook in de verkoop gaan. Dit betekent dat je niet meer urenlang het programmaboekje kunt doorbladeren, maar wél wekelijks verrast wordt door interessante en vooral actuele shows.

Meer activiteiten in de zomer

Het Chassé Theater treedt letterlijk meer naar buiten: naast Sunset Cinema en Laat Licht volgt half september een nieuw project. DNA Breda zet tijdens een mini-festival Bredase theatermakers in het zonnetje. Ook in de zomer van 2021 kun je veel toffe activiteiten in de buitenlucht verwachten.

Een jubileum

Wist je dat het Chassé Theater dit jaar 25 jaar bestaat? Het uitgebreide programma dat ter ere van deze mooie gelegenheid klaarlag is gedeeltelijk van tafel: het theater ziet in de huidige situatie weinig aanleiding om flink uit te pakken. Maar niet getreurd, want in de wekelijks aankondigingen met het nieuwe aanbod tref je regelmatig alsnog feestelijke acties!

Weten wat er speelt

Wil jij op de hoogte gehouden worden over het theaterprogramma? Meld je aan via chasse.nl/klapper en je ontvangt iedere maandag informatie over de nieuwste voorstellingen. Uiteraard kun je ook op een later moment de website checken voor het programma.

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door Chassé Theater. Meer over Chassé Theater ontdekken?

Chassé Theater

entertainment

GeopendHele dag

Claudius Prinsenlaan 8, Breda

Bekijk meer:entertainment

adv.