Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hé leuk! Bij deze pop-upwinkel in de binnenstad scoor je Bredase cadeautjes

Door Daphne Geelink 27 oktober 2020

Van Bredase puzzels en posters tot spelletjes en kleding: de kersverse pop-upwinkel in de Houtmarktpassage is een walhalla voor liefhebbers van de Parel van het Zuiden. De shop is een initiatief van community InBreda. Ben jij er al geweest?

De winkel heeft naast merchandise en cadeaus ook een galerij met foto’s van de stad. Voor Bouke Tuit, oprichter van InBreda, is dit niet meer dan logisch. “We willen een plek zijn voor Bredase makers: fotografen, kunstenaars, meubelmakers, creatieven.” In de winkel vind je allerlei Bredase cadeaus, maar het is ook een spot waar creatievelingen hun werk kunnen laten zien.

Tijdelijke shop

De pop-upshop van InBreda zit er tijdelijk, tot 15 december. En daarna? “Dat weten we nog niet. De roep is dat we zeker moeten terugkeren. Dat heeft ook veel te maken met het gat dat de sluiting van de VVV-winkel heeft achtergelaten. Dat vullen we op onze eigen manier op, merken we ook aan de vele positieve reacties.” De komende twee maanden willen Bouke en zijn collega’s nog even knallen. “Uiteraard op een zo veilig mogelijke manier.”

Openingstijden

Je kunt de winkel bezoeken van donderdag tot en met zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. Dit is onder voorbehoud van eventueel nieuwe maatregelen. Wil je langsgaan? Check dan even de website voor de actuele openingstijden. Online bestellen kan ook.

Lees ook:

Gaat carnaval 2021 in ’t Kielegat door? Dat hangt hier vanaf

Het houdt de gemoederen al even bezig: gaat carnaval 2021 in 't Kielegat door of niet? Corona gooide...

Baasje gezocht: 3 x deze honden zitten in het asiel in Breda

Ieder dier verdient een fijn thuis, toch? Helaas zijn er nog altijd honden en katten die in het asie...

Weet je nog? 7 x deze Bredase plekken ondergingen een flinke metamorfose

Gebouwen verouderen en daarom wordt regelmatig gesleuteld aan Bredase panden. Denk bijvoorbeeld aan ...
  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.