Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Goed om te weten! Albert Heijn aan de Haagdijk is in juli even dicht

Door Daphne Geelink 10 juli 2020

De Albert Heijn aan de Haagdijk ondergaat een flinke metamorfose. De supermarkt krijgt het allernieuwste winkelconcept van de keten en is daarom van 18 tot 29 juli tijdelijk gesloten. Houd hier rekening mee als je regelmatig bij deze supermarkt je boodschappen doet.

“We zijn al begonnen met de voorbereidingen voor de verbouwing”, vertelt supermarktmanager Gert van Zoeren. “Klanten merken er nu nauwelijks iets van, want vrijwel alles vindt nog achter de schermen plaats. Omdat ons versaanbod flink wordt uitgebreid, volgen bijvoorbeeld alle versmedewerkers al diverse masterclasses. Zo kunnen we straks klanten nog beter adviseren over verse producten, van bewaartips tot advies over de lekkerste borrelplank.”

Tijdelijk dicht

Albert Heijn Haagdijk gaat 18 juli om 15.00 uur dicht. Vanaf dan kunnen klanten terecht bij supermarkten in de buurt, zoals de Albert Heijn aan de Nieuwstraat. De supermarktmanager en de medewerkers van Albert Heijn hopen alle klanten op woensdag 29 juli om 11.00 uur weer te zien in de vernieuwde winkel. “Wij zijn ontzettend benieuwd naar de reacties van onze klanten.”

Lees ook:

Primarkt? EDAH? Hier haalden jullie vroeger de boodschappen in Breda

Ken je de EDAH nog? Super de Boer? De Gruyter misschien? Of de Primarkt? Supermarkten komen en super...

7 x leuke restaurants buiten het centrum van Breda

Gezellig een avondje uit eten? Dan is de kans groot dat je bij een restaurant in de binnenstad belan...
haagdijk

Auto’s te gast: de Haagdijk wordt een fietsstraat

Voor de coronacrisis reden dagelijks gemiddeld 2700 fietsers en 2200 auto’s over de Haagdijk. Er kwa...

adv.