Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Genomineerd voor Website van het Jaar: 5 redenen om op indebuurt te stemmen

Door Carin van der Meij 3 oktober 2020

Wat een eer: indebuurt is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie ‘nieuws’. Jij kan zorgen voor de kers op de taart door voor 16 oktober te stemmen. Hier zijn vijf redenen om op indebuurt te stemmen.

Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

indebuurt brengt je op de hoogte

Nieuwe winkel in de stad? We zijn er als de kippen bij. Staan er grote werkzaamheden in het centrum op de planning? Op indebuurt lees je hoe het zit. Elke dag brengen we je met veel passie en liefde op de hoogte van het laatste nieuws in Breda.

Je leert de stad beter kennen

Als je indebuurt niet had gevolgd, dan had je waarschijnlijk niet geweten dat waarom er allemaal schuine palen rondom Breda staan. Of waarom de Haven een tijd gedempt is geweest. De speurneusjes van indebuurt werken overuren om op zoek te gaan naar leuke feitjes over onze mooie stad.

indebuurt neemt je overal mee naartoe

Net als jij zijn we dol op Breda Jazz Festival, carnaval in ’t Kielegat en Breda Drijft. Tijdens Bredase evenementen zorgen wij ervoor dat we vooraan staan om alles voor je vast te leggen. Als je er niet bij bent, kun je op die manier toch meegenieten.

Al overtuigd?  Stem dan hier.

Never nooit een saai moment

Als je indebuurt volgt, is vervelen in Breda bijna onmogelijk. De ene na de andere uittip vliegt je om de oren. Wij selecteren elke week de leukste activiteiten die je niet wilt missen. Je zou er bijna keuzestress van krijgen.

Je leert mensen beter kennen

Door de interviews die wij delen op indebuurt, leren Bredanaars elkaar beter kennen. Zo lichten we iedere week een Bredanaar uit met een bijzonder verhaal. Zo spraken we Lars, wijkagent in Tuinzigt en Celine, die fanatiek aan krachttraining doet. Ook door gezamenlijke passies, irritaties en gewoontes van Bredanaars te delen, voel je je verbonden met je stadsgenoten. Hier fietsen jullie bijvoorbeeld niet graag en over deze plekken is volgens jullie echt niet nagedacht.

Stem hier op indebuurt

Hebben we je overtuigd? Mooi! Breng dan voor 16 oktober je stem uit. Naast dat wij superblij zijn met jouw stem, maak je dankzij Emerce en Multiscope ook nog eens kans op een ‘Sonos PLAY:5’ of een cadeaubon van Bol.com t.w.v. €100,-. Dat noemen we nou een win-winsituatie.

Lees ook:

Terug in de tijd: 9 x oude foto’s van de Haagse Beemden

Een gedeelte van de gemeente Prinsenbeek werd in 1976 bij Breda gevoegd. Dit gebied kennen we nu als...

Wereldberoemd in Breda: 7 x deze Bredase ondernemers ken je vast wel

De Parel van het Zuiden heeft veel prachtige zaken die al een hele tijd bestaan. Het gezicht achter ...

The Big Five: dingen die elke Bredanaar gedaan moet hebben

Elk land en elke stad heeft een paar bezienswaardigheden die zulke toeristenmagneten zijn dat je er ...
Pagina 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Nieuws Breda

adv.