Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze twee Bredase cafés staan in de Café Top 100

Door Daphne Geelink 19 november 2019

Pak die champagne er maar bij! De Café Top 100 van Misset Horeca is bekend en twee Bredase cafés staan erin. Dat betekent dat de zaken volgens het horecavakblad tot de allerbeste cafés van Nederland horen. Knap, hè?

Publieke Werken

Publieke Werken is het hoogst geëindigd van de Bredase cafés: deze zaak staat op nummer 88. Het commentaar van de jury is positief: “Ondanks dat Publieke Werken Breda een groot bedrijf is, voelt het knus door de verschillende ruimtes. De bestelling komt in rap tempo naar de tafel. Gaat allemaal heel goed, keurig met een dienblad.” Lees hier het volledige commentaar.

De Beyerd

Het andere café dat bij de allerbeste cafés van Nederland hoort, is De Beyerd. Deze zaak staat op nummer 97. Misset Horeca: “De Beyerd heeft altijd een speciaal plekje in ons hart. Het is een van de weinige cafés die twee keer de Café Top 100 heeft gewonnen.” Volgens de jury is het een op en top donker bruincafé, waar medewerkers erg enthousiast en betrokken zijn. Lees hier het volledige commentaar.

Mystery guest

Goed om te weten: de cafés hebben zichzelf opgegeven of zijn opgegeven. Alle tenten hebben een mystery guest op bezoek gehad en zijn zo in de top 100 terecht gekomen. Vervolgens is er een jury langsgekomen die heeft bepaald wie welke plek krijgt. Ze kijken naar onder andere naar de uitstraling van de medewerkers, de kwaliteit van de bestelling en de totale uitstraling van het bedrijf.

Bekijk hier de complete Café Top 100 van 2019.

Lees ook:

barones

Tof! Het oude H&M-pand wordt tijdelijk gebruikt

Tot een halfjaar geleden konden we in de Barones terecht voor een uitgebreide shopsessie bij H&M. Di...
grote kerk

Bredaas mysterie: hierom staat de klok van de Grote Kerk al weken op twaalf uur

De Grote Kerk is vanuit alle hoeken van de binnenstad te zien. Vanuit de redactie kijken we iedere d...
happy hippies

Deze zaken openen in 2019 nog in Breda

Zo langzamerhand komt het einde van 2019 in zicht. De laatste maanden van het jaar hoef je je geen m...

adv.