Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze Bredase doet het supergoed in een nieuw tv-programma

Door Jennifer da Graça 11 juni 2019

Of het nu NAC is die speelt of het nationale mannen- of vrouwenteam: voetbal zorgt voor leven in de brouwerij. Daar denkt deze Bredase ook zo over! Wilfred Genee kennen we van veel voetbalprogramma’s, zoals Voetbal Inside en Veronica Inside. Maar hoe bekend is zijn Bredase collega Hélène Hendriks eigenlijk bij ons?

We hebben het hier over niemand minder dan Hélène Hendriks. Bekend van Omroep Brabant, als tafeldame bij De Wereld Draait Door en als sportverslaggeefster bij Fox Sports. Sinds 2018 heeft ze een contract bij Talpa Network, waardoor ze veel bij Veronica te zien zal zijn. Daar heeft ze  haar eigen talkshow, samen met Wilfred Genee.

Café Hendriks en Genee

Zes weken lang, iedere zondag om 22.00 uur op tv: 2 juni startten Hendriks en Genee met hun talkshow. Deze trapte goed af met 238.000 kijkers, wat goed was voor het best bekeken programma van de dag op Veronica.

Nieuws van de week

Bekenden én onbekenden schuiven aan bij het duo om samen terug te kijken op de week. De fijne setting van een bruin café zorgt voor een gemoedelijk gevoel. Hendriks en Genee zijn beiden bekend van sportprogramma’s, maar kiezen met Café Hendriks en Genee ervoor om meerdere soorten onderwerpen te bespreken. We zijn benieuwd wat er nog staat te gebeuren!

Lees ook:

Zwembroek nodig? Dit zijn de trends voor deze zomer

Bij lekker weer hoort goed vertoeven aan het water. Of het nu aan het zwembad, de Galderse Meren of ...

Cora maakte bij Zuylen haar eigen uitvaart mee: ‘Kennissen dachten dat ik écht overleden was’

Aanwezig zijn op je eigen uitvaart: voor sommigen pure horror, voor anderen een droom. In maart dede...

Dat wordt omrijden: de Zuidelijke Rondweg in Breda sluit bijna een maand

Het zat er al even aan te komen: de Zuidelijke Rondweg gaat op de schop. Een van de drukste wegen in...

adv.