Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Borrelen op het veld van NAC: de club opent een uniek terras

Door Daphne Geelink 3 juni 2020

Speciaal voor de fanatieke supporters heeft NAC in samenwerking met NHG Horeca Group een uniek concept bedacht. Jij kunt binnenkort neerstrijken op het Rat Verlegh Terras. De stadiondeuren openen vanaf 5 juni: dit keer niet voor een voetbalwedstrijd, maar voor een terras op het veld. 

Supporters van NAC zijn al maanden niet in hun favoriete stadion geweest, maar het nieuwe terras brengt daar verandering in. Onder het genot van een biertje en een lekkere bitterbal kun jij alsnog in NAC-sferen komen op het terras dat is opgezet aan de rand van het veld. Via de spelerstunnel betreed je het veld. Krijg je meteen een uniek kijkje in het Rat Verlegh Stadion!

Bezoek van (oud-)spelers

NAC laten weten dat ook (oud-)spelers een bezoek zullen brengen aan het stadion. Zij vertellen mooie anekdotes en daarnaast zijn de hoogtepunten uit de geschiedenis van de club op LED-schermen in het stadion te zien. Op de kaart staat vooral bier (en bitterballen).

Reserveren

Lijkt het je wel wat om op het veld van NAC een biertje te drinken? Dit kan alleen door middel van een reservering. Een reservering plaatsen kan telefonisch of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Er zijn 25 tafels beschikbaar. Het Rat Verlegh Terras is voorlopig alleen vrijdag, zaterdag en zondag geopend. Voor meer informatie kun je op de website van NAC kijken.

Lees ook:

t-huis breda weekendnieuws breda

Nieuwe eigenaren: twee vrienden nemen het T-Huis in Park Valkenberg over

De voormalig eigenaresse van het T-Huis in Park Valkenberg beëindigde na 18 jaar de huurovereenkomst...

Dit zijn de leukste activiteiten vanuit de auto in omgeving Breda

Zoveel mogelijk thuisblijven en afstand van elkaar houden; dit zijn inmiddels heel bekende woorden. ...
bredase aanbiedingen nieuw in breda

5 x Bredase ‘coronaproof’ cadeautips voor Vaderdag 2020

Vaders, die verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Gelukkig vieren we op zondag 21 juni V...

adv.