Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Benzineprijs zelden zo laag geweest: hier in Breda tank je het goedkoopst

Door Daphne Geelink 2 april 2020

Zelden was het zo voordelig om te tanken: de benzineprijs is op het laagste punt sinds 2002, meldt RTL Nieuws. Hoe dat komt? De grootste reden is dat er veel minder vraag naar olie is, nu bijna iedereen thuiswerkt en er nauwelijks vluchten gaan. Daarnaast hebben Saoedi-Arabië en Rusland een conflict over olie en dat vechten ze uit door de oliekraan open te gooien.

Volgens RTL Nieuws is het goedkoopste pompstation in Best, waar je €1,35 per liter betaalt. Ook in Breda is de prijs flink gedaald. Bij deze pompstations ben je nu het voordeligst uit.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Sakko Brasschaatstraat

Rijd je door de wijk Biesdonk of Wisselaar? Dan kun je het best even bij Sakko aan de Brasschaatstraat tanken. Benzine kost hier €1,429 per liter en voor diesel betaal je €1,159 per liter.

Shell Express Ettensebaan

Wie op benzine rijdt, is bij dit tankstation aan de Ettensebaan goedkoper uit dan bij de vorige benzinepomp in Breda. Je betaalt hier namelijk €1,419 per liter. Voor diesel ligt de prijs iets hoger: €1,179 per liter.

OK Haagweg

Aan de Haagweg vinden we een tankstation van OK. Hier ben je €1,419 per liter voor benzine kwijt en €1,169 per liter voor diesel.

Tango Princenhage

Woon je in Princenhage of Heuvel óf is het voor jou geen probleem om hierheen te rijden? Voor benzine betaal je €1,409 per liter en voor diesel €1,179 per liter.

Esso bij Dorst

Dit pompstation ligt officieel in Dorst, maar omdat dit tankstation maar tien minuten rijden is met de auto vanuit Breda, nemen we hem toch mee. Hier ben je in ieder geval goedkoop uit: €1,409 per liter voor benzine en €1,129 voor diesel.

TinQ Deinzestraat

Bij tankstation TinQ aan de Deinzestraat ben je voor benzine €1,399 per liter kwijt en voor diesel €1,159 per liter. Voor diesel ben je hier dus íéts duurder uit dan bij de vorige.

Makro

Bij de vestiging van Makro zit een tankstation en ook hier ben je echt voordelig uit. De Blue One 95 ligt op €1,424 per liter, Euro 95 €1,374 per liter en als je diesel tankt betaal je €1,134 per liter.

Lees ook:

Hoe blijf je fit in deze tijd? 11 x tips van sport- en voedingscoach Maartje

Veel Bredanaars zijn genoodzaakt om thuis te blijven vanwege het coronavirus. Sportscholen zijn dich...
drive thru

Pokébowls, burgers en meer: Breda heeft vanaf nu een drive thru restaurant

Zin om buiten de deur te eten? Dan hebben we een fijn nieuwtje voor je: Boerschappen, STRND, Home Ma...
ginnekenmarkt in 1976

Toen in Breda: 7 x de Ginnekenmarkt door de jaren heen

De Ginnekenmarkt is normaliter de perfecte plek om een goede borrel te drinken, pokébowls te scoren ...
Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.