Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Arriva wijzigt dienstregeling vanaf 26 oktober: dit betekent het voor Bredanaars

Door Daphne Geelink 22 oktober 2020

Door de maatregelen die de overheid onlangs nam werken we meer thuis, wordt er onderwijs op afstand gegeven en spreiden scholen de lestijden. Daarom voert Arriva een aantal wijzingen door in de dienstverlening vanaf 26 oktober. Dit betekent het voor jou.

Een aantal ritten komt te vervallen en sommige bussen rijden in de ochtendspits minder vaak. Benieuwd welke lijnen zijn aangepast? Check dan het overzicht:

  • Lijn 8 van station Breda naar BUas aan de St. Ignatiusstraat: de bus rijdt in de ochtendspits tussen 8.00 en 8.50 maar vier keer per uur (in plaats van acht). Daarnaast stopt deze lijn op maandag tot en met donderdag in de avond een half uur eerder met rijden. De laatste rit is dan 19.39 uur. Op vrijdag stopt de lijn een kwartier eerder (17.23 uur).
  • Lijn 9 van station Breda naar Avans/Loevesteinstraat: deze bus rijdt in de ochtendspits zes keer in plaats van acht. In de middagspits gaat de frequentie van zes naar vier keer per uur.
  • Lijn 115 van Zundert naar Breda: de ochtendrit van Zundert naar Breda om 7.45 uur komt de vervallen. Je kunt een rit eerder of later nemen.
  • Lijn 327 van Breda naar Tilburg: de ochtendrit van Dongen naar station Tilburg (om 8.30 uur) vervalt. Het is wel mogelijk om een bus eerder of later te nemen.
  • Lijn 401 van Breda naar Utrecht: deze bus rijdt in de ochtendspits twee keer per uur (in plaats van vier keer). In de middag vervallen de extra ritten van station Breda naar Sleeuwwijk Tol. Alternatief is een rit eerder of later.

Plan je reis

Zeker weten dat je niet voor verrassingen komt te staan? Check dan voor de zekerheid even je reis via 9292 of de reisplanner van Arriva.

Lees ook:

Weet je nog? 7 x deze Bredase plekken ondergingen een flinke metamorfose

Gebouwen verouderen en daarom wordt regelmatig gesleuteld aan Bredase panden. Denk bijvoorbeeld aan ...

Werkzaamheden Slingerweg: dak- en thuislozen verblijven tijdelijk op een andere plek in Breda

Voor de opvang van dak- en thuislozen wordt een nieuw gebouw gerealiseerd in Breda. Deze komt op de ...
station breda

De nostalgie: 7 x dit was vroeger heel normaal voor Bredase treinreizigers

Gemiddeld checken bijna 36.000 reizigers per dag in op station Breda. Je treinreis naar werk of scho...

adv.