Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Telefoon kapot? Dit moet je doen volgens de expert

Aangeboden door CallStars 17 juli 2020

Het overkomt bijna iedere Bredanaar wel een keer: je laat je telefoon nét iets te hard vallen, er spoelt een halve fles cola overheen of het touchscreen laat het uit het niets afweten. Wat doe je dan?

Misschien gebeurt het in de zomer nog wel vaker dat jouw digitale buddy het leven laat: je gaat naar het strand, maakt een toertje op de fiets en geniet iedere avond op het terras. Leuk en bovenal gezellig, maar soms spannend voor je telefoon.

CallStars to the rescue!

Waar ga je heen als je batterij kapot is, je niet meer kunt bellen of je scherm aan diggelen is? CallStars! Deze zaak heeft een nieuwe vestiging aan de Ginnekenstraat en zit ook aan de Konijnenberg. Hier wandel je – als je wilt – binnen zonder afspraak om jouw telefoon te laten fixen. Vertel het team wat de symptomen zijn, pak een kopje koffie en leun lekker achterover terwijl zij de rest voor je regelen.

Hoogwaardig materiaal

Jij bent natuurlijk superdol op je iPhone 11 Pro Max of Samsung S20. Daarom wil je niet dat je telefoon gerepareerd wordt met onderdelen van lage kwaliteit. Bij CallStars komt er geen AliExpress of iets anders vergelijkbaars aan te pas: het team gebruikt altijd producten van hoge kwaliteit.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: indebuurt Breda

Aii, waterschade

Belandt je telefoon tijdens een dagje strand in de zee? Dan valt de gezellige dag ook direct in het water. Samen met CallStars schreven we een artikel met tips om dit te voorkomen én te genezen:

SOS! Zo red je jouw telefoon van waterschade (en zo voorkom je het)

Yes, het is zomer! Je gaat binnenkort vast naar het strand, zwembad of de Galderse Meren. Uiteraard ...

Koop je musthaves

We blijven het zeggen: zorg dat je telefoon goed beschermd is. Doe het op je eigen manier, met bijvoorbeeld alleen een hoesje of misschien met extra screenprotector en meer. Ben je op zoek naar bescherming, andere accessoires of een nieuwe telefoon? Goed nieuws voor jou: in de webshop van CallStars vind je alles wat je nodig hebt. Weet je zeker dat jouw telefoon in het vervolg wél heel blijft 😉

 Deze bijdrage wordt je aangeboden door CallStars. Meer over CallStars ontdekken?

CallStars

telefoonwinkels

Gesloten09:00 - 17:30

Konijnenberg 37, Breda

Bekijk meer:telefoonwinkels

adv.