Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Mannen, letten jullie op? 8 x strakke kapsels én tips voor deze zomer!

Aangeboden door Licht Verknipt Barbershop 14 juni 2019

Hé, jij! Toe aan een lekker zomers kapsel? Allemaal hartstikke leuk en aardig, maar weet je wel wat nu echt hip and happening is? Wij hadden ook geen idee, dus schakelden we Michel – van Licht Verknipt Barbershop – in voor wat keigoede tips. 

Wat voor kapsel is het best in de zomer? Welke producten passen het beste bij de hete temperaturen? We starten met wat superstrakke kapsels en geven je daarna nog wat tips van Michel!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

Kort van onder, lang van boven

Wil jij graag wat van je lengte behouden, maar heb je ook gewoon behoefte aan een fris koppie? Bij dit strakke kapsel weet Michel precies de balans te vinden! Check vooral even het smooth overloopje.

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

Lekker luchtig

Ook mét baard ga je voor een zomers kapseltje. Lekker luchtig op je hoofd en alsnog een uniek uiterlijk door je baard!

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

The Choppy Top

Toe aan een nonchalant kapsel? Dan is ‘The Choppy Top’ ideaal! Je haar bovenop wordt onder handen genomen met alleen een schaar, waardoor je een lekker nonchy textuur krijgt. Wil je het stylen? Pak dan een clay! Over stylingproducten vertellen we je later in dit artikel meer.

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

Strak naar achter

Heb jij een goeie kop met haar? Zonde om daar niks mee te doen! Laat de zijkanten lekker kort trimmen bij Licht Verknipt Barbershop voor de luchtigheid. Kam daarna je bovenste haardos strak naar achter. Dan zie je er binnen no time gelikt uit.

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

The Short Choppy Top

Bij de wat warmere temperaturen wil je niet met te veel haar op je hoofd rondlopen. Vraag dan gewoon aan Michel of hij flink de schaar in je kapsel wil zetten voor een fancy en luchtig kapsel. Complimentjes gegarandeerd!

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

Goed getrimd

Wordt het echt heet? Dan laat je je baard én haar lekker trimmen. Michel zorgt dat jij een perfecte overloop tussen je baard en je haar krijgt, zodat je er enorm smooth bijloopt.

Kapsel door Michel. Foto: Licht Verknipt Barbershop

Gebruik de juiste producten

Gel, haarspray, klei of wax? De mogelijkheden zijn soms net iets té eindeloos. Weet jij wel wat je het beste kunt gebruiken? Wij vroegen het kapper Michel! “Bij korte kapsels werk ik het liefst met de Strong Hold Pomade en de Matte Clay van mijn vaste merk Suavecito. Met deze producten zit je kapsel als een huis en re-style je het eenvoudig gedurende de dag als je iets anders wilt.”

Extra fijn: het blijft ook goed zitten bij warmere temperaturen.

Foto: indebuurt Breda

Pak nét even wat vaker een kappersbezoekje mee

Hoe vaak ga jij naar de kapper? Om de acht weken? Als je jouw korte zomerkapsel écht strak wil houden, adviseren we je om iets vaker te gaan. Logisch ook: hoe korter je kapsel, des te sneller dat het ‘eruit groeit’. Hiervoor ziet je ook goed bij Licht Verknipt Barbershop. Check ook direct even de make-over die Michel onlangs deed.

Check onderin zijn contactgegevens en maak een afspraak!

Foto: indebuurt Breda

Meer over Licht Verknipt Barbershop ontdekken?

Licht Verknipt Barbershop kappers

Gesloten10:00 - 17:30

Veilingkade 9A, Breda

Bekijk meer:kappers

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.