Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Niemand die het ziet: Inge liet Botox en fillers doen bij ABC Clinic

Aangeboden door ABC Clinic 2 augustus 2019

“Laatst liep ik een oude vriendin tegen het lijf die zei: ‘Inge, wat zie je er goed uit. Alsof je niet verandert!’ En dat is nou precies wat me blij maakt.” Inge is in de veertig en vandaag vertelt ze over haar ervaring met Botox en fillers in haar gezicht. Benieuwd naar voor- en nafoto’s? Lees dan even mee!

“Heel toevallig: jaren geleden was ik al eens bij ABC Clinic voor een consultgesprek. Ik wilde graag mijn oogleden laten liften en informeerde naar de mogelijkheden. De arts keek me aan en zei: ‘Sorry Inge, maar dat is echt nog niet nodig. Zonde! Kom over een aantal jaar maar terug.’ Daarna legde hij uit waarom het nog niet nodig was. Geen behandeling dus, maar alsnog was ik erg blij met de uitkomst. Ik voelde me super toen ik naar buiten liep.”

Make-up, maar dan zonder gedoe

Een halfjaar geleden kwam Inge weer bij ABC Clinic. En wel voor iets heel anders dan haar oogleden: ze liet injectables inspuiten. Botox tegen de rimpeltjes bij haar voorhoofd en fillers om haar kin meer vorm te geven. “Vergelijk het met make-up: vaak zien anderen niet eens wat je precies allemaal hebt opgedaan, maar je voelt je veel beter. Dat effect heb ik met injectables. Alleen hoef je voor Botox en fillers niet iedere ochtend lang voor de spiegel te staan.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Foto: ABC Clinic

Frisse verschijning

Twaalf jaar lang woonde Inge op Curaçao. “Hoe goed ik mezelf ook insmeerde, de sterke zon zorgde alsnog voor rimpeltjes. De injectables helpen daartegen. Vroeg in de ochtend of na een lange dag: als ik in de spiegel kijk, voel ik me goed. Je moet zélf het effect merken en het niet doen voor anderen.”

Het effect in Inges gezicht is heel subtiel: “Niemand in mijn omgeving heeft in eerste instantie door dat ik iets heb laten doen. Pas lang na de behandelingen vroeg een heel goede vriendin hoe ik er altijd zo fris uitzie. Toen vertelde ik uiteraard hoe dat komt.” Waar Inge vooral blij mee is? De uitstraling van haar gezicht: “Mijn gezicht is veel rustiger nu.”

Tekst gaat verder onder de foto.

Links: Inge voor de behandelingen. Rechts: Inge na de behandelingen.

Foto: ABC Clinic

Verder met je dag

Wat voor behandeling je ook kiest, de professionals van ABC Clinic nemen de tijd voor je. Je begint met een consultgesprek en overlegt je ideeën en wensen met de arts. “Mijn arts Marsha tekende op papier de vormen en behandelingen die we bespraken. Zo zag ik meteen wat de bedoeling was. Ook zorgt ze voor een realistisch effect dat past bij mijn gezicht. Bij ABC Clinic doen ze niets waar ze niet achterstaan. Bijvoorbeeld als het niet bij jou en je gezicht of lichaam past. Ik maakte de eerste afspraak en kreeg een folder met alle uitleg en tips mee naar huis.”

Achteraf viel het Inge alles mee: “Met name de fillers vond ik van tevoren spannend. Gelukkig zijn het maar kleine prikjes. Je kunt hierna gewoon weer verder met je dag! Alleen extreme dingen, zoals sporten, mag je de eerste vier uur na de behandeling niet doen.”

Heb je na de behandeling vragen of twijfels? Dan plan je een controleafspraak in met je arts. Samen spreek je dan de resultaten door.

Botox en fillers: verslavend?

Nu denk je misschien: werken zulke behandelingen niet verslavend? Wil je steeds meer aan je gezicht laten doen? Inge vertelt: “Ik vind mezelf nu precies goed en wil niets anders aan m’n gezicht of lichaam laten doen. Dat is niet aan mij besteed. Wel herhaal ik de injectables ieder half jaar voor het beste effect. Ik kan me voorstellen dat als je op jonge leeftijd begint met zulke behandelingen, het wel verslavend werkt. Tot je vijfentwintigste heb je eigenlijk zo’n mooie huid, bijna zonde om daar al iets in te spuiten. Behalve wanneer je echt grote rimpels of afwijkingen hebt.”

Denk jij na over injectables, maar weet jij niet hoe te beginnen? Inges advies: “Maak gewoon een afspraak bij ABC Clinic en bespreek waar je mee zit. Zijn jouw wensen onnatuurlijk of onrealistisch? Dan zeggen de artsen dit. Uiteraard geven ze ook advies over de behandelingen die het beste bij je passen en vertellen ze over hun werkwijze. Kies echt voor een deskundige kliniek en laat bijvoorbeeld geen injectables doen door de schoonheidsspecialiste die zegt dat ook wel te kunnen. Dan kom je van een koude kermis thuis.”

Botox alleen voor je gezicht? Zeker niet! Check hieronder de andere mogelijkheden:

Zweet je veel? Deze behandeling helpt je er supersnel vanaf!

Zijn jouw deodorantbusjes binnen no time leeg? Schaam je je voor de donkere plekken onder je oksels ...

Meer over ABC Clinic ontdekken?

ABC Clinic beauty en wellness

Gesloten09:00 - 17:30

Paardeweide 22ab , Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

 

adv.