Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ideaal: dankzij deze nieuwe dienst in Breda heb jij nooit meer een BOB nodig

Aangeboden door Ride Safe Bike 1 september 2020

Je kent het wel: na je werk besluit je nog ‘héél even’ te borrelen met je collega’s. Je plant op voorhand om maar één biertje te drinken, want je moet immers nog met de auto naar huis. Voor je het weet is dat ene biertje veranderd in zeven en dan zit er niets anders op dan een taxi te bestellen. Je eigen auto zul je de dag erna – met lichtelijke koppijn – moeten ophalen. Of niet?

De drie ambitieuze Bredanaars Jeroen Bury, Angele Liu en Marcel Heuser werkten jarenlang in de horeca en zijn meer dan bekend met bovenstaand fenomeen. ‘Dat kan duurzamer, goedkoper én handiger’, dachten ze. Ze staken de koppen bijeen en bedachten dé nieuwe dienst in Breda: Ride Safe Bike.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto: Ride Safe Bike

Zo werkt het

Dus: je staat op een borrel, hangt op een sportfeestje of bent blijven hangen bij je vrienden. Je drinkt meer alcoholische versnaperingen dan op de planning stond. Terug met de auto is niet meer veilig, maar je hebt morgenvroeg echt je wagen nodig. Als je de Ride Safe Bike-app gedownload hebt op je telefoon, is het heel makkelijk. Je maakt een afspraak met de chauffeur, die op een vouwfiets jouw kant op komt. Lekker duurzaam! Hij haalt je op bij de afgesproken plek en rijdt jou in je eigen auto (!) terug naar huis of een andere locatie naar keuze. En die vouwfiets? Die past gewoon achterin! Betalen gaat via iDeal en zodra jij thuis bent, pakt de chauffeur de fiets uit je achterbak en om zelf de reis te vervolgen. Ideaal, toch?

Check hoe Ride Safe Bike werkt! Tekst loopt door onder de video.

Door heel Breda

Ride Safe Bike is veilig, duurzaam én ook nog eens gezellig. In een straal van 12 kilometer rond Breda staan de chauffeurs met vouwfiets voor je klaar om jou veilig thuis te brengen. Dit splinternieuwe concept is op 1 september gelanceerd, jij kunt dus een van de eersten zijn om er gebruik van te maken! Je hebt nu in ieder geval reden genoeg om spontaan wat langer te blijven hangen op je volgende borrel 😉

Chauffeurs gezocht!

Ben jij dol op zowel fietsen als autorijden, ben je 19 jaar of ouder en heb je al minstens een jaar je rijbewijs? Komt dat even mooi uit, want Ride Safe Bike zoekt enthousiaste chauffeurs! Lijkt dit je wel wat? Neem contact op door te mailen naar [email protected].Deze bijdrage wordt je aangeboden door Ride Safe Bike. Meer over Ride Safe Bike ontdekken?

Ride Safe Bike

auto en mobiliteit

Bekijk meer:auto en mobiliteit

  • Wil jij een 'Nieuw in Breda' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Breda.

adv.