Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

FYEO Medical opent eerste oogkliniek Breda: dit kun je verwachten

Aangeboden door FYEO Medical Breda 22 juli 2020

Draag jij al jarenlang lenzen of loop je sinds een paar jaar rond met een (lees)bril? De kans is groot dat je hier niet altijd even blij mee bent: sporten met een bril kan onhandig zijn en een onverwacht dutje doen is niet ideaal met lenzen. Welke opties heb je dan nog?

FYEO Medical opent de eerste oogkliniek in Breda! Deze nieuwe privékliniek focust zich op brilvervangende chirurgie, waardoor je voorgoed afscheid kunt nemen van je bril of lenzen.

FYEO Medical Breda

De afgelopen jaren is de vraag naar specialistische oogbehandelingen in privéklinieken enorm gestegen. Voor je beeldvorming: in Nederland dragen meer dan tien miljoen mensen een bril of lenzen. Veel van hen kiezen graag voor een alternatief.

FYEO staat voor For Your Eyes Only en dat beschrijft precies de focus van de privékliniek. Jij bent namelijk uniek en dat zijn jouw ogen ook. Wil jij nooit meer een bril dragen, ben jij je lenzen beu of heb je last van je hangende ooglid?  Al meer dan 15.000 tevreden cliënten lieten er hier wat aan doen.

Tekst loopt door onder de foto.

Foto FYEO

Ooglaseren

Wil je af van je bril of lenzen? Dan is ooglaseren de meest bekende behandeling. Een oogchirurg past met een laser de bolling van je oog aan, zodat het licht weer precies op je netvlies valt. Zo is je zicht weer scherp.

Lensimplantatie

Naast een ooglaserbehandeling is een lensimplantatie ook een goede keuze. De chirurg plaatst een lens – gemaakt van hoogwaardig kunststof – in je oog. Deze corrigeert je zicht. Je hebt de keuze uit vier verschillende behandelingen: ExtraLenzen, ReplaceLenzen, Low Vision Lens en ReadonLens. Meer daarover lees je hier.

De eerste in Breda

Veel Bredanaars gingen al naar de FYEO-kliniek in Eersel (in de buurt van Eindhoven). Om hen nog beter te kunnen helpen opent de nieuwste vestiging 1 september in Breda aan de Verlengde Poolseweg. Hier weet je zeker dat je hulp krijgt met persoonlijke zorg, veel comfort, korte wachttijden en uiteraard medisch expertise. Goed om te weten: bij de vestiging in Breda vinden de onderzoeken en controles plaats die belangrijk zijn voor het behandeltraject. De behandeling wordt altijd uitgevoerd in Eersel.

“Wij zijn trots op deze mooie stap naar Breda. De goede geografische ligging én het bijkomende feit dat er geen alternatieve oogklinieken zijn, maakt Breda voor ons een fantastische keuze,” aldus CEO Rens Schoenmakers van FYEO Medical. “Wat ons ook verheugde was het enthousiasme vanuit de gemeente en van cliënten om in Breda te openen.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door FYEO Medical Breda. Meer over FYEO Medical Breda ontdekken?

FYEO Medical Breda beauty en wellness

Verlengde Poolseweg 6, Breda

Bekijk meer:beauty en wellness

 

adv.