Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Koningsdag Breda 2019: dit is er te doen

Door Daphne Geelink 24 april 2019

Haal je oranje feestkleding maar uit de kast, want voor je het weet sta je weer te feesten in Breda tijdens Koningsdag 2019. Of misschien doe je het wat rustiger aan dit jaar. Hoe dan ook: er is op zaterdag 27 april voor iedereen wat te beleven in onze mooie stad. Dit is er allemaal te doen in Breda tijdens Koningsdag.

Hier lees je alles over Koningsdag 2020 in Breda.

Feesten tijdens Koningsnacht

De nacht voor Koningsdag 2019 is er al van alles te beleven in Breda. Je kunt feesten tot in de late uurtjes bij STRND, Old Dutch, Breepark en allerlei cafeetjes in Breda. Op deze pagina vind je de leukste feestjes tijdens Koningsnacht.

538 Koningsdag 2019

Yes! Ook dit jaar is 538 Koningsdag weer op het Chasséveld in Breda. Onder andere Maan, Miss Montreal, Davina Michelle en Het Feestteam gaan er een groot feestje van maken. De line-up tot nu toe vind je hier. Er zijn nog kaartjes voor dit toffe evenement.

538 koningsdag
Foto: ANP

Feest in de binnenstad

Jaaa, Koningsdag en -nacht 2019 worden dit jaar weer goed gevierd in de binnenstad van Breda. We schreven er eerder al een artikel over. Een aantal jaar was er tijdens de verjaardag van Willy weinig te doen in de stad, maar daar komt dit jaar verandering in. Kerkplein, St. Janstraat, Havermarkt en de Haven zijn dit jaar voorzien van een podium met livemuziek én dj’s.

Vrijmarkt op Belcrum Beach

Heb je nog een aantal pareltjes op zolder liggen? Dan moet je op Koningsdag 2019 bij Belcrum Beach zijn! Hier kun je een kraampje of grondplek voor je kleedje huren. Natuurlijk ben je ook welkom om lekker rond te struinen en te kijken wat je stadsgenoten te koop aanbieden.

Andere evenementen

Naast het feestje in de binnenstad en 538 Koningsdag zijn er nog meer toffe evenementen in ons mooi Breda. Zo organiseert Zonnig een Koningsdag Special, is er op het Kasteelplein een Koningsdagconcert en zijn allerlei cafeetjes open voor een hapje en een drankje. Wij hebben de leukste evenementen tijdens Koningsdag voor je op een rijtje gezet.

Lees ook:

Koningsdag 2018 in Breda

Oh yes! Feest in de binnenstad van Breda met Koningsdag 2019

Dit is waar we allemaal op hoopten, toch? Feest in de binnenstad met Koningsdag én -nacht 2019! Een ...
538 koningsdag

Yes! Nieuwe namen voor 538 Koningsdag

Elk jaar is het weer een groot succes: 538 Koningsdag op het Chasséveld in Breda. Heb jij al kaarten...

adv.