Deze bekende mensen zijn met Koningsdag 2019 in Breda

Door Daphne Geelink 22 april 2019

Oh yes, het is weer bijna tijd voor Koningsdag! En er is weer van alles georganiseerd in ons mooi Breda. Deze toffe evenementen zorgen ervoor dat ook bekend Nederland onze stad weet te vinden. Deze beroemdheden kun je zomaar eens tegen het lijf lopen tijdens Koningsdag.

Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

Maan

maan
Foto: ANP

Nederlandse zangers Maan treedt op bij 538 Koningsdag. Ze won in 2016 het zesde seizoen van The voice of Holland en sindsdien ging het hard met de carrière van de jonge artiest. Wie weet loop je haar wel tegen het lijf in Breda.

Het Feestteam

het feestteam
Foto: ANP

Voor een écht goed feestje schakel je natuurlijk Het Feestteam in! We blikken even terug met de foto: je ziet ze hier op 538 Koningsdag in 2015 en vier jaar later komen ze terug in Breda.

Bebe Rexha

bebe rexha
Foto: ANP

Ja, je leest het goed: deze Amerikaanse zangeres en songwriter komt naar Breda met Koningsdag! Ze heeft al veel hitjes op haar naam staan met onder andere Martin Garrix, G-Eazy en David Guetta.

Sunnery James & Ryan Marciano

Sunnery James & Ryan Marchiano
Foto: ANP

Deze bekende dj’s komen naar Breda om er een héél goed feestje van te maken. Ze zijn al zo’n tien jaar actief in de dj-wereld en hebben vele hitjes op hun naam staan. Ga jij ze spotten in ons mooi Breda?

DI-RECT

di-rect
Foto: ANP

Wist je dat DI-RECT  al zo’n 20 jaar bestaat? Iedereen is vast bekend met deze Nederlandse band. Op 538 Koningsdag kun jij genieten van de beste hits en een heel fijne liveshow.

Davina Michelle

davina michelle
Foto: ANP

Duurt te lang… Nee, als het aan ons ligt mag Davina Michelle wel een paar uurtjes optreden. Deze talentvolle zangeres en YouTuber was te zien in het tv-programma ‘Beste Zangers’, waar ze het nummer ‘Duurt te lang’ van rapper Glen Faria vertolkte. Guess what… twee dagen later stond ze met het lied op nummer één.

Nielson

nielson
Foto: ANP

Nielson is terug van weggeweest! De singer-songwriter staat dit jaar te shinen op 538 Koningsdag. Hij won twee Edisons voor ‘Beste Lied’ en in de categorie Nederlandstalig. Zou leuk zijn als je hem tegen het lijf loopt op de Grote Markt, toch?

Kriss Kross Amsterdam

kris kross amsterdam
Foto: ANP

Deze stoere boys weten er écht een feestje van te maken. Ze hadden een hitje te pakken met Maan en ook zij is van de partij tijdens 538 Koningsdag. Een héle grote kans dat ‘Hij is van mij’ door de speakers klinkt voor koning Willy.

Miss Montreal

miss montreal
Foto: ANP

Wat zou je doen als je Miss Montreal tegen het lijf loopt op Koningsdag? Een biertje met haar drinken? Een fotootje scoren? De nuchtere Sanne Hans staat vast wel open om te proosten op de verjaardag van onze koning.

Gerard Joling

gerard joling
Foto: ANP

Wat Gerard Joling op de planning heeft staan met Koningsdag? Bredanaars gek maken tijdens 538 Koningsdag! Ook deze topper komt ons verblijden op het podium van 538 Koningsdag.

Lees ook:

weer koningsdag breda

Koningsdag 2019: dit wordt het weer in Breda

Koningsdag staat voor de deur! Nog heel even en dan kunnen we weer oranje tompouces eten en over de ...
koningsdag 2019 breda

Koningsdag Breda 2019: dit is er te doen

Haal je oranje feestkleding maar uit de kast, want voor je het weet sta je weer te feesten in Breda ...
Koningsdag 2018 in Breda

Wil je niet missen: 9 x de leukste evenementen tijdens Koningsdag in Breda

Yes, tijd om een feestje te plannen! Koningsdag komt er weer aan en jij wilt vast weten wat er te do...
Pagina 1 / 10
⟵ swipe swipe ⟶

adv.