Hier kun je op tweede kerstdag heerlijk eten én actief bezig zijn

Aangeboden door Dennenlucht 30 november 2018

Tweede kerstdag is dé dag waarop je lekker eropuit gaat. Nadat je kerstavond en eerste kerstdag lang heb getafeld, is het tijd om de dag erna een frisse neus te halen in het bos – en natuurlijk lekker te eten. Dat doe je dit jaar bij Dennenlucht, wat verscholen in het Mastbos sprookjesachtig aandoet.

Wil jij starten met een heerlijk ontbijt om vervolgens het prachtige Mastbos in te gaan? Kan! Tussen 10.00 en 12.00 uur schuif je bij Dennenlucht aan om te genieten van diverse soorten broodjes en zoetigheden, zoals American pancakes, croissantjes en harde broodjes. Je belegt het met verse vleeswaren, kaas, chocoladepasta of hagelslag en maakt het ontbijt af met een heerlijk bakje yoghurt met cruesli of cornflakes. Volwassenen betalen voor het ontbijt €19,95, voor de kleintjes kost het €11,95. Zij krijgen hierbij vier dukaten waarmee ze een leuk cadeautje mogen uitzoeken.

Kerstbrunch

Slaap jij liever uit op Tweede Kerstdag? Geen probleem, dan doe je toch lekker mee met de brunch! De brunch duurt van 13.00 tot 15.00 uur en heeft behalve alle heerlijkheden die je ook bij het ontbijt krijgt, nog wat extra’s zoals roerei, kroketten en saucijzenbroodjes. Yum! Voor de kerstbrunch betaal je €21,95 voor volwassenen en €13,95 voor kinderen, inclusief vier dukaten.

Kerstdiner

Je kunt natuurlijk ook je dag starten in het Bredase bos om deze vervolgens sfeervol af te sluiten terwijl je geniet van een fantastisch kerstdiner. Het kerstdiner bij Dennenlucht bestaat uit drie gangen. Je start met een uitgebreide borrelplank. Vervolgens heb je de keuze uit diverse luxe pannenkoeken, een mixed grill spies, een runderstoofpotje of dorade filet. Het driegangendiner sluit je af met een bijzonder toetje, namelijk het grand Dennenlucht dessert. Ook het kindermenu is om van te smullen. Kids starten met een tomatensoepje of meloen met ham, kiezen daarna voor een lekkere pannenkoek of frietjes met een frikandel en sluiten af luxe kinderijsje. Volwassenen betalen voor het driegangendiner €27,95. Het kindermenu kost €14,95 en dat is inclusief zes dukaten.

Reserveren

Ga jij voor het ontbijt, de brunch of toch het uitgebreide kerstdiner? Reserveer snel, want de plekjes gaan hard! Reserveren doe je door te bellen naar 076-2042000.

Lees ook:

pannenkoekenrestaurant Dennenlucht

5 x waarom je écht naar Dennenlucht moet gaan

Misschien heb je er al weleens een pannenkoek gegeten of kopje koffie gedronken na een boswandeling....

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Dennenlucht. Meer over Dennenlucht ontdekken?

Dennenlucht restaurants en horeca

Nu open10:00 - 21:00

Heistraat 15, Breda

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.