Hier koop je een kerstboom in Breda

Door Annemijn Heijstek 6 december 2017

Sinterklaas eruit, kerstboom erin. En aangezien Sinterklaas vandaag weer richting Spanje vertrekt, betekent dat dus dat de kerstboom in huis gehaald mag worden. We hebben voor je op een rij gezet waar je een kerstboom in Breda scoort.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Boompje Breda

kerstboom in Breda
Foto: ANP

Bij Boompje Breda bestel je online je boom en haal je hem tussen zaterdag 2 en zaterdag 16 december van 10.00 uur tot 17.00 uur op aan de Parkstraat 4. Of je laat hem gratis thuisbezorgen. Bestel je kerstboom hier.

IKEA

kerstboom in Breda
Foto: ANP

Bij IKEA scoor je een kerstboom voor – jawel – één euro. Dat klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het dus niet. Het werkt zo: je koopt een boom voor €20,- en je krijgt er een tegoedbon van €19,- voor terug. Welke boom je mee naar huis neemt, bepaal je zelf. De kortingspas die je krijgt is geldig voor je volgende aankoop in de periode 8 januari tot en met 4 februari 2018. De actie is al begonnen en eindigt op 17 december.

IKEA woonwinkels

Nu open10:00 - 17:00

Kruisweide 1, Breda

Bekijk meer:woonwinkels

Bloembinderij Cees van Eijck

kerstboom in Breda
Foto: ANP

Op de parkeerplaats tegenover Bloembinderij Cees van Eijck kun je verschillende kerstbomen scoren, zoals de Nordmann, de Picea Abies en Picea Conica. De bomen worden in pot, met kluit of op kruis aangeboden. In de gezellige tent kies jij de mooiste boom uit terwijl je wordt geadviseerd door mensen van de winkel. En mocht je weinig zin hebben om die spar op de fiets mee te slepen, dan laat je hem voor €6,50 thuisbezorgen.

Bloembinderij Cees van Eijck bloemisten

Vandaag gesloten

Generaal Maczekstraat 63, Breda

Bekijk meer:bloemisten

Poppelaars Tuincentrum

kerstboom in Breda
Foto: ANP

Bij Poppelaars Tuincentrum koop je een echte Nordmann voor maar €14,99. En denk maar niet dat je voor die prijs een mini-kerstboom krijgt, want deze puike sparren gaan tot maar liefst 210 centimeter. Je moet er wel snel bij zijn, want op = op!

Poppelaars Budget Bloemen & Planten tuincentra

Vandaag gesloten

Rietdijk 1B, Breda

Bekijk meer:tuincentra

Intratuin Breda

kerstboom in Breda
Foto: Intratuin Breda

De Intratuin aan de Terheijdenseweg is weer omgetoverd tot een waar kerstwalhalla (en heeft misschien wel de beste kerstshow van Nederland!). Naast ongelooflijk veel kerst accessoires, vind je er natuurlijk ook prachtige dennetjes.

Intratuin Breda tuincentra

Nu open11:00 - 17:00

Terheijdenseweg 294, Breda

Bekijk meer:tuincentra

GAMMA

kerstboom in Breda
Foto: ANP

Bij GAMMA is het aanbod kerstbomen héél groot. Je koopt er echte Nordmannen in alle soorten en maten. En dat al vanaf €11,95. Check vooraf wel eventjes online de voorraad.

GAMMA Breda bouwmarkten

Nu open10:00 - 17:00

Spinveld 16, Breda

Bekijk meer:bouwmarkten
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Kerst Breda