Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Doe mee aan de indebuurt kerstkaartenactie voor ouderen in Breda

Door Carin van der Meij 17 november 2020

Stel je eens voor dat je de feestdagen alleen doorbrengt. Voor veel ouderen is dit de realiteit. De huidige coronamaatregelen maken dit er ook niet beter op. Om ervoor te zorgen dat deze kerst aan iedereen gedacht wordt, start indebuurt Breda een kerstkaartenactie voor ouderen. Doe je mee?

Vorig jaar hebben veel indebuurt-teams zelf mogen ervaren hoe blij alle ouderen waren met de kerstkaarten en hartverwarmende berichtjes. Hoe leuk zou het zijn als ouderen in Breda ook dit jaar mooie kerstkaarten krijgen voor de feestdagen? Daar gaan wij wat aan doen. Net voor kerst gaat indebuurt de bewoners van Thebe in Breda verrassen met een grote stapel kerstwensen.

Kerstkaarten sturen

Natuurlijk gaan wij als redactie zelf ook aan de slag, het zou superleuk zijn als jullie met ons meedoen. Hoe meer kaarten, hoe beter! Stuur dus een of meerdere kerstkaarten met een algemene boodschap naar indebuurt. Doe dat vóór zondag 13 december. Het team van indebuurt zorgt ervoor dat de kaarten bij Thebe terechtkomen. Wij doen dit jaar coronaproof verslag en komen niet fysiek met de ouderen in contact.

Gratis kaartje van Kaartje2go

Hoe lief is dit: in samenwerking met Kaartje2go.nl kan je dit jaar een gratis kaartje versturen! Wacht niet te lang als je gebruik wil maken van deze actie, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

We hopen ook dat veel kinderen weer mooie kerstkaarten gaan knutselen. Ga jij met je klas of vriendengroepje een middagje kaarten maken? Laat het ons weten en stuur vooral leuke foto’s in: [email protected].

Stuur je kaartje, tekening of knutselwerk naar: 

Redactie indebuurt
T.a.v. Kerstkaartenactie indebuurt Breda

Markendaalseweg 48a
4811 KC Breda

Je mag je kunstwerk in de brievenbus gooien van BN DeStem, dan komt het bij ons terecht.

Kaarten zelf inleveren

Wil je de kaart(en) of knutselwerkjes liever langsbrengen? Dat kan! Je kunt je kaarten vanaf donderdag 19 november ook afgeven bij Nieuwe Veste of cadeauwinkel WAAR. De actuele openingstijden van de bibliotheek vind je op deze website. Klik hier voor de openingstijden van WAAR.

Je kaarten doe je in de speciale indebuurt-brievenbus. Vergeet niet je adresgegevens op de post te vermelden, want soms vinden de ontvangers het leuk om een berichtje terug te sturen! 

Lees ook:

Hét nieuwste kerstpakket voor en door Bredanaars: dit kun je verwachten

We hoeven je niet meer te vertellen dat het roerige tijden zijn. Bredase ondernemers hebben het zwaa...

Café Nassau verandert in een foute kersttruienwinkel: dit kun je verwachten

We hoeven je niet meer uit te leggen dat de horeca het momenteel zwaar heeft. Niet alle zaken kunnen...

Winkelen in de jaren 80: zo zag dat er in Breda uit

Tegenwoordig shoppen we bij De KOOPman in de Karrestraat of neuzen we bij H&M in de Ginnekenstraat. ...

adv.