Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum, gezellig bij de redactie van Het Stadsblad Breda. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Molenstraat 6,
4811 GS Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Annemijn Heijstek

Commercieel Redacteur Annemijn

Geen stad is zo gezellig als Breda en dat weet Annemijn maar al te goed. Je kunt haar vinden op één van de vele terrassen die Breda rijk is, of op een kleedje in het park met een lekker wijntje en goed gezelschap.

Breda leeft! Er gebeurt zoveel en Annemijn vindt het dan ook heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Deze deelt ze natuurlijk met de allerleukste lezers, jullie!

Lees hier meer over Annemijn.

E: [email protected]

Laura van Etten-Elting

Community Manager Laura indebuurt

Vooral in het bourgondische leven van Breda kan Laura zich helemaal vinden. Als echte foodie zal je haar regelmatig tegenkomen in één van de vele eet en drink hotspots die Breda rijk is.

Laura gaat graag op avontuur in eigen stad en ontdekt steeds weer nieuwe dingen in Breda, waarover ze met liefde schrijft op dit platform!

Lees hier meer over Laura.

E: [email protected]