Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum, gezellig bij de redactie van Het Stadsblad Breda. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Markendaalseweg 48A,
4811 KC Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Annemijn Heijstek

Commercieel Redacteur Annemijn

Geen stad is zo gezellig als Breda en dat weet Annemijn maar al te goed. Je kunt haar vinden op één van de vele terrassen die Breda rijk is, of op een kleedje in het park met een lekker wijntje en goed gezelschap.

Breda leeft! Er gebeurt zoveel en Annemijn vindt het dan ook heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Deze deelt ze natuurlijk met de allerleukste lezers, jullie!

Lees hier meer over Annemijn.

E: [email protected]

Marjan Kieboom

Freelance redacteur

Hoi! Sinds kort werk ik als freelance community manager voor Indebuurt Breda naast mijn werk bij Pauw. Buiten mijn eigen ontdekkingen, hoop ik op veel input van jullie om iedereen aan de beste nieuwkomers en meest bijzondere ontdekkingen en parels te helpen. Dus..mail me!

E: [email protected]

Gastredacteuren

Saskia van Rijn

Barvrouw van de Week Saskia

In 2012 is deze van oorsprong Maastrichtse vanuit Antwerpen naar Breda verhuisd. Breda blijft haar verbazen: er is zoveel moois te zien en lekkers te eten en drinken.

Saskia gaat voor indebuurt bij de leukste barvrouwen van Breda langs!

Leer Saskia beter kennen.

Loes Krabben

Bredase Mysteries

In 2009 kwam Loes als Achterhoekse naar Breda om te studeren. De keuze was op Breda gevallen omdat het een beetje op de Achterhoek leek, maar dan met ‘de zachte g’. Gemoedelijkheid, gezelligheid en het ons-kent-ons.

Loes gaat voor indebuurt op zoek naar Bredase Mysteries.

Leer Loes beter kennen.

Bram Fransen

Video gastredacteur bram

Bram is negen jaar geleden in Breda komen wonen. Inmiddels heeft hij ook zijn hart verbonden aan Breda. “Ik ga nooit meer weg uit Breda want het is de leukste en gezelligste stad van Brabant!”

Bram Fransen (36) is filmmaker van beroep en heeft een passie voor 360 video én verhalen.

Leer Bram beter kennen.

Aniek Aarsman

Food en sport gastredacteur aniek

Aniek woont al 30 winters lang in Breda en is echt verliefd op haar home town. Deze smulpaap mag je wakker maken voor: food! Het liefste gaat ze elke dag een nieuw restaurant of gerecht ontdekken.

Als gastredacteur gaat Aniek zich bezighouden met eet- en sportgerelateerde evenementen in Breda.

Leer Aniek beter kennen.