Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Markendaalseweg 48A,
4811 KC Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Jennifer da Graça

Commercieel redacteur Jennifer

Het bruisende van Breda maakt dat Jennifer verliefd is op de stad. De Brabantse gezelligheid is haar met de paplepel ingegoten en zoals je misschien wel weet: dat gaat nooit meer weg! De lange avonden aan de Haven, de gezellige parken en knusse straatjes zorgen ervoor dat Jennifer met veel plezier in de mooiste stad van Brabant woont.

Jennifer laat jou graag dagelijks de leukste, bijzonderste en nieuwste plekjes van Breda zien. Heb je zelf een hotspot ontdekt die nog ontbreekt? Laat het weten!

Lees hier meer over Jennifer.

E: [email protected]

Daphne Geelink

Community manager daphne geelink

Wat Daphne zo leuk vindt aan Breda? Breda bruist! Er is altijd wat te doen, maar tegelijkertijd hangt er een gezellige ons-kent-ons-sfeer. De Brabantse gezelligheid heeft ervoor gezorgd dat ze hier nooit meer weg wil!

Daphne houdt van schrijven én Breda. Ze vindt het heerlijk dat ze deze twee passies met elkaar kan combineren. Ze gaat voor jullie op pad om de allerleukste verhalen uit Breda te verzamelen! Lees jij mee?

Lees hier meer over Daphne.

E: [email protected]

 

Gastredacteuren en -fotografen

Daena Solak

Stagiaire Daena Solak

Daena studeert Creative Business aan BUas en loopt de komende tijd stage bij indebuurt Breda. De Parel van het Zuiden is volgens haar the place to be en ze is ontzettend blij dat ze haar liefde en enthousiasme voor de stad met jullie mag delen.

Leer Daena beter kennen.

Nikki Pommer

Freelance redacteur

Nikki is geboren en getogen in Breda. Als ondernemer is ze constant in de weer: onlangs bracht ze haar tweede boek uit. Nikki is dol op de fantastische lunchtentjes in onze stad, hier werkt ze graag aan een verhaal en haar inspiratie haalt ze uit Breda!

Nikki gaat voor indebuurt aan de slag als freelance redacteur!

Leer Nikki beter kennen.

Saskia van Rijn

Gastredacteur Saskia

In 2012 is deze van oorsprong Maastrichtse vanuit Antwerpen naar Breda verhuisd. Breda blijft haar verbazen: er is zoveel moois te zien en lekkers te eten en drinken.

Saskia gaat voor indebuurt Breda op pad om de mooiste verhalen te schrijven.

Leer Saskia beter kennen.

Sandra

Gastredacteur sandra geneuglijk

Sandra is geboren en getogen in Breda. Hoe leuk is het om er dan ook over te schrijven? Ze kan zich niet voorstellen om ergens anders te wonen. Nu ze een gezin heeft, wil ze dat haar kinderen opgroeien in deze stad. Een échte Bred-a-holic, dus.

Leer Sandra beter kennen.

Veerle de Boer

Gastredacteur veerle de boer

Veerle heeft even in Amsterdam en Edinburgh gewoond, maar keerde toch weer terug ‘hier in ons mooi Breda’. En dat was niet voor niets, want haar liefde voor de Parel van het Zuiden is groot!

Leer Veerle beter kennen.

Nathalie Daalderop

Gastredacteur nathalie daalderop

Nathalie werd in Breda verliefd en is nooit meer weggegaan. Ze vindt het heerlijk om evenementen in de stad te bezoeken, wandelingen te maken en te fotograferen. Met haar camera in haar hand gaat ze voor jullie op pad om de mooiste verhalen vast te leggen.

Lees Nathalie beter kennen.

Rosalie Joosen

Gastredacteur

Als studente communicatie blogt, vlogt en schrijft Rosalie artikelen over van alles en nog wat, maar bij voorkeur over alles wat gerelateerd is aan Breda. Daarom past ze perfect in de rol van gastredacteur bij indebuurt Breda.

Leer Rosalie beter kennen.

Yvonne Aarden

Gastfotograaf

Yvonne bezoekt graag evenementen in Breda, je vindt haar gegarandeerd op het Jazzfestival, bij Palm Parkies en op het Spanjaardsgat Festival. Een grote passie van haar is fotograferen en wat is er nu leuker dan het bezoeken van evenementen te combineren met haar passie? Bij indebuurt hoopt ze veel genietende bezoekers te fotograferen.

Janine Klappert

Gastfotograaf

Janine vindt het heerlijk om te winkelen, borrelen en te genieten van alle leuke evenementen in Breda. Ze is nu de opleiding vakfotografie aan het afronden. De fotografe mengt zich graag met haar camera tussen de mensen om mooie herinneringen voor ze te maken. Ze hoopt jullie snel eens voor haar lens te zien!