Het team

Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit midden in het centrum in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Breda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contact formulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Breda

indebuurt Breda Markendaalseweg 48A, 4811 KC Breda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Breda

Jennifer da Graça

Commercieel Redacteur

Wat als je enorm houdt van schrijven en misschien nog wel meer van Breda? Als commercieel redacteur heb ik het geluk dat ik dit dagelijks kan combineren. Hoe fijn is dat?! Ondernemers in de spotlights zetten, Bredase mysteries ontrafelen en op zoek naar de tofste hotspots in de Parel van het Zuiden: ik regel het! Zo geniet jij nog meer van Breda - en ik natuurlijk ook. Ben jij een Bredase ondernemer en heb je interesse in een toffe samenwerking? Stuur mij een mail dan drinken we binnenkort een (virtueel) kopje koffie!

daphne cingelstraat

Daphne Geelink

Community manager

Wat Daphne zo leuk vindt aan Breda? Breda bruist! Er is altijd wat te doen, maar tegelijkertijd hangt er een gezellige ons-kent-ons-sfeer. De Brabantse gezelligheid heeft ervoor gezorgd dat ze hier nooit meer weg wil! Daphne houdt van schrijven én Breda. Ze vindt het heerlijk dat ze deze twee passies met elkaar kan combineren. Ze gaat voor jullie op pad om de allerleukste verhalen uit Breda te verzamelen! Lees jij mee?

Gastredacteuren en -fotografen

Claudia Willemse

Gastredacteur

Gastredacteur

jasja renne

Jasja Renne

Gastredacteur

Yvonne Aarden

Yvonne Aarden

Gastfotograaf

Klappert

Janine Klappert

Gastfotograaf