Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum, gezellig bij de redactie van Het Stadsblad Breda. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Markendaalseweg 48A,
4811 KC Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Jennifer da Graça

Commercieel redacteur Jennifer

Het bruisende van Breda maakt dat Jennifer verliefd is op de stad. De Brabantse gezelligheid is haar met de paplepel ingegoten en zoals je misschien wel weet: dat gaat nooit meer weg! De lange avonden aan de Haven, de gezellige parken en knusse straatjes zorgen ervoor dat Jennifer met veel plezier in de mooiste stad van Brabant woont.

Jennifer laat jou graag dagelijks de leukste, bijzonderste en nieuwste plekjes van Breda zien. Heb je zelf een hotspot ontdekt die nog ontbreekt? Laat het weten!

Lees hier meer over Jennifer.

E: [email protected]

Daphne Geelink

Community manager daphne geelink

Wat Daphne zo leuk vindt aan Breda? Breda bruist! Er is altijd wat te doen, maar tegelijkertijd hangt er een gezellige ons-kent-ons-sfeer. De Brabantse gezelligheid heeft ervoor gezorgd dat ze hier nooit meer weg wil!

Daphne houdt van schrijven én Breda. Ze vindt het heerlijk dat ze deze twee passies met elkaar kan combineren. Ze gaat voor jullie op pad om de allerleukste verhalen uit Breda te verzamelen! Lees jij mee?

Lees hier meer over Daphne.

E: [email protected]

 

Gastredacteuren

Susanne de Bruin

Freelance redacteur susanne de bruin

Voor Susanne voelt het zien van de Grote Kerk als thuiskomen. Elke dag geniet ze van de historische pandjes, mooie straatjes en de bourgondische gezelligheid. Een van haar favoriete plekken? Het Ginnekenmarktje!

Susanne gaat voor indebuurt aan de slag als freelance redacteur!

Leer Susanne beter kennen.

Saskia van Rijn

Barvrouw van de Week Saskia

In 2012 is deze van oorsprong Maastrichtse vanuit Antwerpen naar Breda verhuisd. Breda blijft haar verbazen: er is zoveel moois te zien en lekkers te eten en drinken.

Saskia gaat voor indebuurt bij de leukste barvrouwen van Breda langs!

Leer Saskia beter kennen.

Anouk van den Berge

Gastredacteur anouk van den berge

Hoewel ze graag de hele wereld rondreist, valt er voor de geboren en getogen Bredase Anouk nog steeds genoeg te ontdekken en te beleven in haar eigen stadje. Dit doet zij vanuit haar uitvalsbasis in hartje Breda, waar zij stiekem ook gewoon het liefst te vinden is.

Leer Anouk beter kennen.

Sandra

Gastredacteur sandra geneuglijk

Sandra is geboren en getogen in Breda. Hoe leuk is het om er dan ook over te schrijven? Ze kan zich niet voorstellen om ergens anders te wonen. Nu ze een gezin heeft, wil ze dat haar kinderen opgroeien in deze stad. Een échte Bred-a-holic, dus.

Leer Sandra beter kennen.

Yvonne Aarden

Gastfotograaf

Yvonne bezoekt graag evenementen in Breda, je vindt haar gegarandeerd op het Jazzfestival, bij Palm Parkies en op het Spanjaardsgat Festival. Een grote passie van haar is fotograferen en wat is er nu leuker dan het bezoeken van evenementen te combineren met haar passie? Bij indebuurt hoopt ze veel genietende bezoekers te fotograferen.