Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum, gezellig bij de redactie van Het Stadsblad Breda. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Markendaalseweg 48A,
4811 KC Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Annemijn Heijstek

Commercieel Redacteur Annemijn

Geen stad is zo gezellig als Breda en dat weet Annemijn maar al te goed. Je kunt haar vinden op één van de vele terrassen die Breda rijk is, of op een kleedje in het park met een lekker wijntje en goed gezelschap.

Breda leeft! Er gebeurt zoveel en Annemijn vindt het dan ook heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken. Deze deelt ze natuurlijk met de allerleukste lezers, jullie!

Lees hier meer over Annemijn.

E: [email protected]

Thijs van den Houdt

Community Manager Thijs van den Houdt

Er gaat zelden een dag voorbij dat Thijs geen wandelingetje maakt door de binnenstad van zijn prachtige Breda.

Hij duikt even de Belcrum in en doet een bakkie op één van zijn favoriete plekjes. Op mooie dagen zoekt hij samen met zijn vrienden de zon op in de Willem Merkxtuin (tip!).

Thijs zit als journalist bovenop het Bredase nieuws en is niet te beroerd om dat met jullie te delen.

Lees hier meer over Thijs.

E: [email protected]

Gastredacteuren

Loes Krabben

Bredase Mysteries

In 2009 kwam Loes als Achterhoekse naar Breda om te studeren. De keuze was op Breda gevallen omdat het een beetje op de Achterhoek leek, maar dan met ‘de zachte g’. Gemoedelijkheid, gezelligheid en het ons-kent-ons.

Loes gaat voor indebuurt op zoek naar Bredase Mysteries.

Leer Loes beter kennen.

Choon Ok Lekx

De wereld van 30+

Vijfendertig jaar geleden begon haar avontuur in Breda en al die jaren is deze stad haar bruisende thuishaven geweest. Heel veel jeugdsentiment van Choon bevindt zich hier en in de omgeving.

Choon Ok duikt in de Bredase wereld van 30+. Wat is er te doen in Breda voor deze doelgroep? Daar gaat Choon voor jullie achter komen!

Leer Choon Ok beter kennen.

Bram Fransen

Video gastredacteur bram

Bram is negen jaar geleden in Breda komen wonen. Inmiddels heeft hij ook zijn hart verbonden aan Breda. “Ik ga nooit meer weg uit Breda want het is de leukste en gezelligste stad van Brabant!”

Bram Fransen (36) is filmmaker van beroep en heeft een passie voor 360 video én verhalen.

Leer Bram beter kennen.

Aniek Aarsman

Food en sport gastredacteur aniek

Aniek woont al 30 winters lang in Breda en is echt verliefd op haar home town. Deze smulpaap mag je wakker maken voor: food! Het liefste gaat ze elke dag een nieuw restaurant of gerecht ontdekken.

Als gastredacteur gaat Aniek zich bezighouden met eet- en sportgerelateerde evenementen in Breda.

Leer Aniek beter kennen.