Het team

Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit midden in het centrum in een pand van DPG Media. Vanaf de redactie lopen we zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Breda te vinden zijn.

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van het contactformulier. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken. Misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

indebuurt Breda

indebuurt Breda Markendaalseweg 48A, 4811 KC Breda

Navigeer naar

Redactie indebuurt Breda

Foto: indebuurt Breda

Rinse Bulkmans

Hoi, ik ben Rinse Bulkmans en ben de nieuwe Community Manager van indebuurt Breda. Ik ben 27 jaar jong en heb altijd in deze prachtige en sfeervolle stad gewoond. Na uitstapjes te hebben gemaakt naar andere steden voor werk, kan ik met trots zeggen dat ik eindelijk in mijn eigen hometown aan de slag kan.

Buurtbijdragers

Klappert

Janine Klappert

Freelance fotograaf

Sandra

Buurtbijdrager

Hoi mijn naam is Sandra en ik mag als buurtbijdrager schrijven voor indebuurt Breda. Ik ben geboren, getogen en verknocht aan Breda. Ik kan me niet voorstellen dat ik ergens anders zal wonen dan in Breda. Ook nu ik een gezin heb, wil ik graag dat mijn kinderen opgroeien in Breda. Een Bred-a-holic dus… Ik schrijf graag over leuke plekjes voor kinderen in Breda.

Nathalie Daalderop

Nathalie Daalderop

Buurtbijdrager

Beste lezers! Als buurtbijdrager ga ik voor jullie op pad om verhalen en foto's te maken van onderwerpen waarmee ik jullie wil inspireren. Ik woon al bijna 30 jaar met veel plezier in het mooie Breda. Ik heb een passie voor fotograferen en wandelen en natuurlijk voor schrijven. Ik ben ook altijd op zoek naar Bredase ondernemers met een mooi verhaal. Wil je jouw favoriete wandeling met me delen of ben/ken je zo'n ondernemer: laat het me weten! [email protected]

Rosalie Joosen

Buurtbijdrager

Hoi! Ik ben Rosalie. Als buurtbijdrager en studente communicatie blog, vlog en schrijf ik artikelen over vanalles en nog wat, maar het liefst natuurlijk over; Breda! Naast mijn studie freelance ik met mijn eigen onderneming - All That Media - in de communicatiebranche.

Yvonne Aarden

Yvonne Aarden

Buurtbijdrager