Team indebuurt Breda

De redactie van indebuurt Breda zit mídden in het centrum, gezellig bij de redactie van Het Stadsblad Breda. Maar de redacteuren zitten niet de hele dag achter hun laptop. Ze struinen door de straten van Breda op zoek naar toffe plekken, leuke nieuwtjes en mooie verhalen. Nieuwsgierig door wie indebuurt gemaakt wordt?

Contactgegevens indebuurt Breda

indebuurt Breda
Markendaalseweg 48A,
4811 KC Breda

[email protected]

Vraag of berichtje achterlaten?

Als je een berichtje achter wilt laten of een persbericht wilt sturen naar de redactie, kun je gebruik maken van onderstaande formulieren. We komen zo snel mogelijk terug op je tip, verzoek of vraag.

Als je een algemene vraag hebt, is het handig om eerst even bij de veelgestelde vragen te kijken, misschien vind je daar het antwoord op je vraag al.

Tip de redactie
Contact

Redactie indebuurt Breda

Jennifer da Graça

Commercieel redacteur Jennifer

Het bruisende Breda trekt Jennifer al sinds haar studie. Ook hierna woont zij nog steeds met veel plezier in de mooiste stad van Brabant!

Jennifer laat jou graag dagelijks de leukste, bijzonderste en nieuwste plekjes van Breda zien. Heb je zelf een hotspot ontdekt die nog ontbreekt? Laat het weten!

Lees hier meer over Jennifer.

E: [email protected]

Daphne Geelink

Community manager daphne geelink

Wat Daphne zo leuk vindt aan Breda? Breda bruist! Er is altijd wat te doen, maar tegelijkertijd hangt er een gezellige ons-kent-ons-sfeer. De Brabantse gezelligheid heeft ervoor gezorgd dat ze hier nooit meer weg wil!

Daphne houdt van schrijven én Breda. Ze vindt het heerlijk dat ze deze twee passies met elkaar kan combineren. Ze gaat voor jullie op pad om de allerleukste verhalen uit Breda te verzamelen! Lees jij mee?

Lees hier meer over Daphne.

E: [email protected]

 

Gastredacteuren

Susanne de Bruin

Freelance redacteur susanne de bruin

Saskia van Rijn

Barvrouw van de Week Saskia

In 2012 is deze van oorsprong Maastrichtse vanuit Antwerpen naar Breda verhuisd. Breda blijft haar verbazen: er is zoveel moois te zien en lekkers te eten en drinken.

Saskia gaat voor indebuurt bij de leukste barvrouwen van Breda langs!

Leer Saskia beter kennen.

Loes Krabben

Bredase Mysteries

In 2009 kwam Loes als Achterhoekse naar Breda om te studeren. De keuze was op Breda gevallen omdat het een beetje op de Achterhoek leek, maar dan met ‘de zachte g’. Gemoedelijkheid, gezelligheid en het ons-kent-ons.

Loes gaat voor indebuurt op zoek naar Bredase Mysteries.

Leer Loes beter kennen.

Bram Fransen

Video gastredacteur bram

Bram is negen jaar geleden in Breda komen wonen. Inmiddels heeft hij ook zijn hart verbonden aan Breda. “Ik ga nooit meer weg uit Breda want het is de leukste en gezelligste stad van Brabant!”

Bram Fransen (36) is filmmaker van beroep en heeft een passie voor 360 video én verhalen.

Leer Bram beter kennen.