Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ZWART

De mooiste beleving in het donker

Vandaag 12:00 - 23:00 uur Geopend Alle openingstijden

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
17:45 - 23:00
Donderdag
17:45 - 23:00
Vrijdag
17:45 - 23:00
Zaterdag
12:00 - 23:00
Zondag
17:45 - 23:00

Staat bekend om

  • Unieke uitjes in het pikkedonker
  • Prikkel al je zintuigen
  • Laat je verbazen met vrienden, collega's en familie

Over ZWART

Bij ZWART gaat het licht uit. Want als je niet kunt zien welke Escape Room je speelt of wat je eet, wordt een beleving nog intenser. En omdat je samen met elkaar de uitdaging aangaat onder begeleiding van de blinde obers, ontstaan prachtige situaties.

Een kans om gasten mee te nemen in de beleveniswereld van een blinde of slechtziende is de start geweest van ZWART. Natuurlijk heeft het concept iets hilarisch, in het donker zijn gasten onthand en gaat weleens iets mis. Dat is nu eenmaal lachen en onderdeel van de ervaring. Maar daarnaast ervaren gasten heel intens hoe het is om blind te zijn. Dat het een beperking is, maar tot hun verrassing ook een verrijking. Je gaat veel beter luisteren, geconcentreerder een Escape Room spelen en natuurlijk veel beter proeven.

ZWART is er trots op dat ze een enorm leuke ervaring kunnen combineren met een heel zinvolle ervaring. Wat je kunt precies kunt verwachten? Dat lees je hier.

Meest recent over ZWART

haven pinskteren breda

De leukste plekken aan de Haven volgens indebuurt

De Haven is dé perfecte plek om een hapje te eten of een terrasje te pakken. Ook voor een mooi Instagramkiekje leent dit deel van Breda zich uitstekend. Maar wat…

Volg ZWART op Instagram

Naar Instagram