Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

ZWART

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten. Een overzicht van andere restaurants en horeca vind je in onze gids.

Staat bekend om

  • Unieke uitjes in het pikkedonker
  • Prikkel al je zintuigen
  • Laat je verbazen met vrienden, collega's en familie

Over ZWART

Bij ZWART gaat het licht uit. Want als je niet kunt zien welke Escape Room je speelt of wat je eet, wordt een beleving nog intenser. En omdat je samen met elkaar de uitdaging aangaat onder begeleiding van de blinde obers, ontstaan prachtige situaties.

Een kans om gasten mee te nemen in de beleveniswereld van een blinde of slechtziende is de start geweest van ZWART. Natuurlijk heeft het concept iets hilarisch, in het donker zijn gasten onthand en gaat weleens iets mis. Dat is nu eenmaal lachen en onderdeel van de ervaring. Maar daarnaast ervaren gasten heel intens hoe het is om blind te zijn. Dat het een beperking is, maar tot hun verrassing ook een verrijking. Je gaat veel beter luisteren, geconcentreerder een Escape Room spelen en natuurlijk veel beter proeven.

ZWART is er trots op dat ze een enorm leuke ervaring kunnen combineren met een heel zinvolle ervaring. Wat je kunt precies kunt verwachten? Dat lees je hier.

Meest recent over ZWART

9 x romantisch uit eten met Valentijnsdag in Breda

Klaar om een perfecte Valentijnsdag te beleven met je lief? Dan kan een heerlijk etentje natuurlijk niet ontbreken! Geen idee waar jullie naartoe moeten? Hebben jullie even mazzel. In dit…