Wattnou

Dé verlichtingswinkel van Breda

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten. Een overzicht van andere speciaalzaken vind je in onze gids.

Wattnou

Wilhelminastraat 46 4818 SH Breda
Contact opnemenBekijk ons assortiment

Staat bekend om

  • Uitgebreid assortiment
  • Reparatieservice
  • Alles om je eigen lamp te maken

Over Wattnou

Wattnou is hét lampenwarenhuis van Breda. Deze lichtwinkel is de allereerste merkonafhankelijke winkel, webshop en projectbureau voor verlichting, mooi schakelmateriaal en elektra.

Je kunt Wattnou zien als de ouderwetse ijzerwarenhandel in een nieuw jasje. Bij de winkel kun je niet alleen terecht voor vervangende of nieuwe verlichting, maar ook voor de reparatie of verfraaiing van je oude of defecte lamp tijdens Ome Strooms lampen EHBO. Elke vrijdag kun je je lamp ter plekke laten repareren in de winkel.

Verder heeft de winkel het grootste Snoerboer-assortiment van Nederland. Met keuze uit meer dan 130 strijkijzersnoeren, tientallen fittingen en plafondkappen en de nieuwste serie dimbare Snoerboer ledlampen stel je eenvoudig je eigen lamp samen.

Kom het ontdekken aan de Wilhelminastraat 46 in Breda. De medewerkers van Wattnou geven je graag persoonlijk advies, halen plezier uit het creatieve denkproces en vinden het simpelweg gezellig dat je langskomt.

Meest recent over Wattnou

‘Ome Stroom’ geeft lampen een tweede leven: ‘Door dit werk hoor ik weer ergens bij’

‘Ome Stroom’ geeft lampen een tweede leven: ‘Door ...

Zes dagen per week gaat hij door het leven onder de naam Philip Nauta, maar op vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur transformeert hij in Ome Stroom. In zijn werkkamer…

Volg Wattnou op Instagram

Naar Instagram