Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van Gils Brandstore

Dutch tailors since 1948

Vandaag 10:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Van Gils Brandstore

Wilhelminastraat 8 4818 SG Breda
Bekijk aanbodContact opnemen

Openingstijden

Maandag
12:00 - 18:00
Dinsdag
10:00 - 18:00
Woensdag
10:00 - 18:00
Donderdag
10:00 - 21:00
Vrijdag
10:00 - 18:00
Zaterdag
10:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Voor alle gelegenheden de juiste look
  • Maatwerk
  • De beste fit voor de beste prijs

Over Van Gils Brandstore

De missie van Van Gils is om mannen te ondersteunen en aan te moedigen op hun Road to Success: het vieren van succes en het leven. De brandstore in Breda is gelegen in het Ginneken en biedt de beste collectie voor iedere gelegenheid. Van formele tot business casual looks en van maatwerk pakken tot stijladvies; iedere man kan hier terecht.

Met een breed aanbod van pakken, shirts, colberts, broeken, truien, schoenen en accessoires, is ieder aspect van de moderne garderobe van de man aanwezig. De balans tussen kleur en details in de Van Gils collectie is internationaal bekend, evenals de hoge kwaliteit stoffen die wordt gebruikt. De stijl adviseurs bieden eerst een goede kop koffie en adviseren graag welke look het beste past.

Uitgenodigd voor een speciale gelegenheid met een dresscode? Bij Van Gils ontvang je een warm welkom, advies over de dresscode en natuurlijk de perfecte bijbehorende outfit. De brandstore in Breda heeft een mooie collectie ‘champagne proof‘ smokings beschikbaar, ready to wear. Geen zorgen over poppende champagnekurken, dit pak houdt je de hele avond droog en in stijl.

Van Gils is eveneens trotse sponsor van NAC.

Meest recent over Van Gils Brandstore

Inge is store manager bij Van Gils: ‘Voor mijn opleiding ontwierp ik een unisex collectie’

Het begon tweeënhalf jaar geleden als een tijdelijk baantje bij de outlet van Van Gils. Sinds maart 2019 is Inge store manager van de stijlvolle brandstore aan de Wilhelminastraat. Van…