Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Uitvaartverzorging Van Gemert

Uitvaartverzorging Van Gemert

Heuvelstraat 181 4812 PJ Breda
Contact opnemenNaar website

Volg ons

Staat bekend om

  • Persoonlijke aandacht
  • Alle ruimte en tijd
  • Alles onder één dak

Over Uitvaartverzorging Van Gemert

Uitvaartverzorging Van Gemert verzorgt al drie generaties lang bijzondere uitvaarten. Het familiebedrijf is in 1962 opgericht door Wim van Gemert en is in de afgelopen decennia een belangrijke steun en toeverlaat gebleken voor vele nabestaanden bij het op gepaste manier vormgeven van een uitvaart. In 1988 nam zoon Arno het bedrijf over en inmiddels werken ook zíjn zoons, Owen en Quinten, in het familiebedrijf. Allemaal volgens de werkwijze waarmee de familie naam heeft gemaakt: gepast en persoonlijk.

Eigen beheer

Uitvaartverzorging Van Gemert organiseert zoveel mogelijk in eigen beheer, tot aan het drukwerk toe. Er is alle ruimte om snel en adequaat in te spelen op de wensen die zich voordien bij het verlies van een dierbare.

Aan de Heuvelstraat is een eigen, rustieke en intieme aula ingericht dat voor ieder afscheid een gepaste ruimte kan zijn. De familie Van Gemert streeft ernaar je alle tijd te geven voor een persoonlijk afscheid. Dat betekent dat je niet aan een tijd gebonden bent tijdens de afscheidsdienst, maar ook dat je bijvoorbeeld ’s avonds of op zondag de dienst kunt houden.

Nazorg

De ondersteuning van de familie Van Gemert beperkt zich niet tot de dag van het afscheid alleen. Zowel daarvoor als daarna kunnen mensen rekenen op de familie. Persoonlijkheid gaat hier voor zakelijkheid en dat ervaar je al bij het eerste contact.

Meest recent over Uitvaartverzorging Van Gemert

Uitvaarten worden steeds persoonlijker: zo zit dat

Vroeger was alles anders, tegenwoordig kán alles anders. Het is een zin waar het team van Uitvaartverzorging Van Gemert dagelijks mee werkt. Waar je vroeger standaard uitvaarten had, verandert dit…

Ontdek meer

Uitvaartcentra Uitvaartcentra