Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tren Counseling

Op aanvraag Op aanvraag Alle openingstijden

Tren Counseling

Antwerpenstraat 93 4826 HB Breda

Openingstijden

Maandag
Op aanvraag
Dinsdag
Op aanvraag
Woensdag
Op aanvraag
Donderdag
Op aanvraag
Vrijdag
Op aanvraag
Zaterdag
Op aanvraag
Zondag
09:00 - 18:00

Over Tren Counseling

Monique Hermus van Tren Counseling helpt je met gewichtsverlies, stoppen met roken en overgangsklachten. Dit doet ze door middel van auriculotherapie, ook wel ooracupunctuur genoemd. Door middel van vier hele kleine naaldjes die in je oor worden geplaatst wordt een lichamelijke verandering gestimuleerd.

Wat deze vier naaldjes precies doen? Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat je geen zin hebt in zoetigheid, dat je vetverbranding sneller gaat en dat je maag eerder aangeeft dat het genoeg heeft gehad. Ook zorgt het ervoor dat als je wilt stoppen met roken, je niet of nauwelijks last hebt van ontwenningsverschijnselen. De nicotine verlaat sneller je lichaam en dat verbetert de zelfbeheersing en kalmering van je zenuwstelsel. Daarnaast helpt ooracupunctuur bij typische overgangsklachten, zoals onregelmatige menstruatie, hoofdpijn, stemmingswisselingen, pijnlijke gewrichten, slaapstoornissen, opvliegers en nachtelijk zweten.

Maak een afspraak met Monique en kijk wat zij voor jou kan betekenen!

Meest recent over Tren Counseling

Blijvend (!) afvallen zonder te diëten? Zo doe je dat

Het lijkt te mooi om waar te zijn: afvallen zonder je hele dieet om te gooien. Om maar meteen met de deur in huis te vallen: het kan écht. Ooracupuncturist…


Tren Counseling

zorg

Op aanvraag

Antwerpenstraat 93, Breda

Bekijk meer:zorg

Ontdek meer

Zorg Zorg