Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Seafood Bar De Trapkes

Vandaag 11:30 - 00:00 uur Geopend Alle openingstijden

Seafood Bar De Trapkes

Tolbrugstraat 19 4811 WN Breda
Reserveer nuBekijk menukaart

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
16:00 - 00:00
Woensdag
16:00 - 00:00
Donderdag
11:30 - 00:00
Vrijdag
11:30 - 02:00
Zaterdag
11:30 - 02:00
Zondag
11:30 - 00:00

Staat bekend om

  • Dagverse vis van Schmidt Zeevis
  • Het hele jaar door een vakantiegevoel
  • Unieke locatie in één van de meest historische panden van Breda

Over Seafood Bar De Trapkes

Voor de beste gespecialiseerde visgerechten, service, prijs en prachtige sfeer, ben je bij Seafood Bar De Trapkes op het juiste adres. Seafood Bar De Trapkes garandeert je de meest verse gevarieerde vis & zeevruchten, dagelijks geleverd aan het restaurant, bereid naar je wens.

Seafood Bar De Trapkes kun je vinden aan de haven van Breda. Al generaties lang geniet het gebouw bekendheid vanwege de ijzerwarenhandel ‘Baarle en van Riel’ die er ruim 100 jaar heeft gezeten. Seafood Bar De Trapkes doet er alles aan om deze goede naam in stand te houden.

De focus ligt op het bedienen van de meest verse vis en zeevruchten en het menu wordt regelmatig gevarieerd of aangepast door de Chef. Je kunt het gehele jaar door genieten van de smakelijke gerechten. Wat veel mensen niet weten of niet verwachten is dat de zaak veel groter is dan het lijkt! Dit komt met name omdat de voorgevel er optisch voor zorgt dat de zaak klein lijkt, maar het restaurant loopt bij binnenkomst in de ‘viswinkel’ nog een heel stuk verder door. Seafood Bar De Trapkes biedt binnen plaats voor ruim 140 gasten en het terras biedt met mooi weer plek voor 90 man. Je kunt bij Seafood Bar De Trapkes zowel dineren als lunchen (van donderdag tot en met zondag). Ook biedt het restaurant voldoende mogelijkheden om hier je feesten en partijen te organiseren: ze beschikken over meerdere ruimtes in de zaak.

Je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Seafood Bar De Trapkes: if it swims, they have it.

Meest recent over Seafood Bar De Trapkes

bredase aanbiedingen

Goedkope geurtjes en uit eten met korting: dit zijn de allerbeste Bredase aanbiedingen

Je kunt natuurlijk zelf alle reclamefolders doorspitten, social media afstruinen en de hele stad doorlopen op zoek naar de allerbeste Bredase aanbiedingen. Maar je kunt óók gewoon op indebuurt Breda…