Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Santerello Bruidsmode & Trouwpakken Breda

Vandaag 09:30 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Santerello Bruidsmode & Trouwpakken Breda

Nieuwe Ginnekenstraat 9 4811 NM Breda

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
09:30 - 17:30
Woensdag
09:30 - 17:30
Donderdag
09:30 - 21:00
Vrijdag
09:30 - 17:30
Zaterdag
09:30 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Santerello Bruidsmode & Trouwpakken Breda

Santerello Bruidsmode: de trouwbeleving in Breda!

De liefde van je leven heeft ja gezegd. Hoera! Tijd voor een prachtig huwelijk waarbij niets mag missen. Bruidsparen beginnen het feest nergens beter dan bij bruidsmodewinkel Santerello, de trouwbeleving in Breda.

De wereld van bruidsmode bij Santerello aan de Nieuwe Ginnekenstraat 9 in Breda is een ware beleving. De entree is mooi opgesierd met indrukwekkende bruidsjurken, trouwkostuums en een grote kroonluchter. Zachtjes galmen Andrea Bocelli en Eros Ramazzotti door de zaak. De sfeer is warm en personeel laat de gasten genieten van al dat moois wat er is voor bruid, bruidegom, Bruidskinderen en zelfs bruiloftgasten. Wat wil je nog meer?

De stijlvolle collectie is groot, want  Santerello biedt exclusieve Italiaanse topmerken! Alle gasten, die van binnenland en buitenland komen, staan op nummer één. Zoek je een uniek model of een specifieke stof? Santerello zorgt ervoor dat het helemaal bij je past. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.

Of nu uren de tijd nodig is voor een doorpas of dat er binnen enkele minuten een klein knoopje vervangen moet worden, alles wordt gedaan met de grootste passie, liefde en zorg. Volgens Santerello is een ding zeker: zowel bruid als de bruidegom zal stralen op hun mooiste dag!

Je bent van harte welkom!

Kom eens gezellig genieten bij Santerello De trouwbeleving in Breda van de prachtige collecties van 2020, in verschillende prijsklassen. Laat je adviseren onder het genot van een Italiaanse prosecco of een koffietje. Maak een afspraak door te bellen naar 076-7857982.

Santerello De Trouwbeleving in Breda gespecialiceerd voor de Bruid, Bruidegom, Bruidsmoeders, Bruidskinderen, Bruidsjonkers, Bruidsmeisjes, Bruidsjurken, Trouwjurken, Trouwpakken, Daggasten, Gala, Business, Communie, Galajurken, Smokings, Jacquets, Gelegenheidskleding alles onder een dak voor de mooiste dag!

Ontdek meer

Kledingwinkels Kledingwinkels