Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Rondje Varen Breda

Laat je verrassen hoe mooi Breda vanaf het water is!

Vandaag 12:00 - 17:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Rondje Varen Breda

Haven 12 4811 WL Breda
Reserveer nuTelefoonnummer

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
12:00 - 17:00
Donderdag
Gesloten
Vrijdag
12:00 - 17:00
Zaterdag
12:00 - 17:00
Zondag
12:00 - 17:00

Staat bekend om

  • Genieten op het water
  • Vaar rond in luxe elektrische sloepen
  • Rondvaarten op vaste tijdstippen

Over Rondje Varen Breda

Rondje Varen Breda

Rondje Varen Breda is het eerste volledig elektrische rondvaartbedrijf van Breda. Het rondje rondom de kerk en het stadscentrum staan centraal. Speciaal voor de individuele bezoeker en kleine groepen organiseert Rondje Varen Breda een prachtige rondvaart van 1 uur door Breda. Vaar mee met deze open rondvaart voor slechts € 7,- per persoon. Kinderen tot en met vier jaar mogen gratis mee.

Dagelijkse rondvaart

De rondvaart vaart dagelijks van 12.00 tot 17.00 uur in de maanden juli tot en met augustus. Elk uur vertrekt er een schitterende tocht door de Singels.

Route

De tocht start in de Haven in het centrum van Breda. De schipper vaart je een rondje rondom de kerk en het stadscentrum. Je bevaart hierbij de Singels van Breda en passeert ondertussen vele historische bezienswaardigheden. Zo vaar je vanuit de Haven onder andere langs het Spanjaardsgat, het Kasteel van Breda, de KMA, het Valkenbergpark en de Koepelgevangenis.

Gedurende deze mooie en verrassende tocht vertelt de schipper je de ins-en outs langs de route. Benieuwd wie er ontsnapte uit de koepel, waar het kleinste pand van Breda staat of hoe de vuurtoren bij het Valkenbergpark terecht is gekomen? Tijdens deze rondvaart kom je erachter.

Meest recent over Rondje Varen Breda

Hoera! We kunnen weer rondvaarten maken over de Bredase wateren

Man, het belooft dit paasweekend prachtig weer te worden met zomerse temperaturen. Waar denk je dan meteen aan? Heerlijk dobberen op een bootje over de prachtige singels van Breda. We love…