Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Poppelaars Budget Bloemen & Planten

Vandaag 09:30 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Poppelaars Budget Bloemen & Planten

Rietdijk 1B 4824 ZB Breda

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:00 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Over Poppelaars Budget Bloemen & Planten

Poppelaars Budget Bloemen & Planten heeft een team van specialisten op het gebied van snijbloemen, buitenplanten en kamerplanten. Ook vind je er alles voor je dier en shop je er prachtige tuinmeubelen. In de maanden maart tot en met september vind je zelfs 1000 m² aan tuinmeubelen! Ook voor een cadeau ben je Poppelaars Budget Bloemen & Planten aan het juiste adres: ze verkopen er diverse leuke cadeau artikelen en cadeaubonnen. Poppelaars is altijd voor jou op zoek naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Door de eigen importlijnen van diverse productgroepen kunnen ze jou altijd de scherpste prijzen én de laatste trends garanderen. Via de Budget koopjes scoor je iedere week leuke aanbiedingen.

Bij Poppelaars Budget Bloemen & Planten kunt je altijd terecht. Of je nu precies weet wat je wilt of als je helemaal geen idee heb. Of je nu een gigantische tuin hebt of juist een klein balkonnetje. Poppelaars vindt altijd een oplossing voor je.

Tot snel bij Poppelaars Budget Bloemen & Planten!

 

Meest recent over Poppelaars Budget Bloemen & Planten

kerstboom breda

7 x hier haal je een kerstboom in Breda

In een groot deel van de Bredase huiskamers wordt komende tijd de kerstboom weer opgetuigd. Kun je niet wachten om de boom te versieren? Op deze plekken in Breda scoor…