Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Pathé Breda

Hele dag open Geopend

Pathé Breda

Chasséveld 15 4811 DH Breda
Bekijk programmaBekijk de relaxseats!

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Staat bekend om

  • Middenin het centrum
  • Pathé Relax Seats
  • VIP-lounge

Over Pathé Breda

Pathé is meer dan film! Of je nu komt voor je eerste afspraakje, omdat je iets te vieren hebt of  om gewoon een gezellige avond of dag te hebben met vrienden en vriendinnen. Het team van Pathé Breda ontvangt je op ieder moment van de dag hartelijk in de Pathé bioscoop. Pathé is gelegen aan het Chasséveld, op loopafstand van het centrum en daarom goed te combineren met een dagje shoppen of hapje eten bij bijvoorbeeld een van de Pathé Filmdiner partners.

Film beleef je pas echt bij Pathé Breda. Ervaar ook eens de mooiste opera’s van The Metropolitan Opera live vanuit New York. Of misschien ga je wel liever met je vriendinnen een avondje naar de Ladiesnight. Als je je bioscoopbezoek helemaal gezellig en compleet wilt maken, kies dan voor het Pathé VIP-arrangement waar je een halfuur voor de film wordt ontvangen me een glaasje bubbels in de VIP lounge. Hier kun je even helemaal ontstressen voor je de film in gaat.

Pathé heeft 27 bioscopen, met in totaal 212 schermen, verdeeld over heel Nederland; van Groningen tot Maastricht en van Scheveningen tot Arnhem. Vorig jaar, in 2018, mocht Pathé ruim 15 miljoen bezoekers verwelkomen in haar bioscopen. Dat maakt Pathé marktleider in Nederland.

1.800 medewerkers zetten zich dagelijks in om iedere bioscoopervaring te verbeteren. Daarnaast introduceerde Pathé recente innovaties zoals IMAX, 4DX, Dolby Cinema en heel recent de Pathé Relax Seat.

Meest recent over Pathé Breda

tweede kerstdag

Schaatsen, feestjes en meer: dit doe je op tweede kerstdag in Breda

Zin om tweede kerstdag iets leuks te doen met familie of vrienden in Breda? Good for you, want er zijn verschillende activiteiten in de stad. Wij zetten een paar tips…