Pathé Breda

Hele dag open Nu open

Pathé Breda

Chasséveld 15 4811 DH Breda
Bekijk programmaBekijk aankomende events

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Pathé Breda

Pathé is meer dan film! Of je nu komt voor je eerste afspraakje, omdat je iets te vieren hebt of  om gewoon een gezellige avond of dag te hebben met vrienden en vriendinnen. Het team van Pathé Breda ontvangt je op ieder moment van de dag hartelijk in de Pathé bioscoop. Pathé is gelegen aan het Chasséveld, op loopafstand van het centrum en daarom goed te combineren met een dagje shoppen of hapje eten bij bijvoorbeeld een van de Pathé Filmdiner partners.

Film beleef je pas echt bij Pathé Breda. Ervaar ook eens de mooiste opera’s van The Metropolitan Opera live vanuit New York. Of misschien ga je wel liever met je vriendinnen een avondje naar de Ladiesnight. Als je je bioscoopbezoek helemaal gezellig en compleet wilt maken, kies dan voor het Pathé VIP-arrangement waar je een halfuur voor de film wordt ontvangen me een glaasje bubbels in de VIP lounge. Hier kun je even helemaal ontstressen voor je de film in gaat.

Meest recent over

7 manieren om carnaval te ontvluchten in Breda

7 manieren om carnaval te ontvluchten in Breda

Heb jij een bloedhekel aan carnaval? Geloof het of niet, het is mogelijk om de rood-oranje stoet te ontvluchten in Breda. Om ‘carnavalsontlopers’ alvast goed voor te bereiden, delen we een…