Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Moeke Ginneken

Moeke Ginneken

Ginnekenmarkt 17 4835 JC Breda

Volg ons

Facebook

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over Moeke Ginneken

Moeke is een grand café dat gevestigd is op de Ginnekenmarkt in Breda. Iedereen komt graag bij Moeke over de vloer, voor een kop koffie, een broodje of om ’s avonds lekker aan te schuiven voor het eten en natuurlijk voor een biertje aan Moeke’s bar. Bij Moeke is het altijd feest!

Moeke heeft nieuws! Het succes van Moeke’s Paasbox heeft haar doen besluiten afhaalgerechten te gaan klaarmaken. Moeke gaat weer voor je de keuken in, je hoeft alleen nog maar de tafel te dekken en je bestelde gerechten bij haar op te halen.

Op de afhaalmenukaart vind je zeker één van je favorieten Moeke gerechten terug. Bijvoorbeeld de veel te grote schnitzel, Moeke’s heerlijke cheeseburger en een goed gevulde borrelbox. Bestellen doe je op www.moeke.nl/afhalen. Moeke verheugt zich om je weer te verwennen met al het lekkers uit haar keuken en hoopt op je vertrouwen en steun!

Meest recent over Moeke Ginneken

Borrel op de bank? 7 x deze horecazaken bezorgen iets lekkers bij je thuis

Of je nu proost op het weekend of met je huisgenoten het glas heft omdat je iets te vieren hebt: in deze tijd kunnen we allemaal wel een borrel op…

Agendapunten van Moeke Ginneken

livemuziek
Livemuziek bij Moeke

Moeke Ginneken

Start: 12 jan 2020