Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Happy Italy

Happy Italy

Bavelseparklaan 13 4817 ZX Breda

Over Happy Italy

Happy Italy zit sinds begin 2018 in Breda: om precies te zijn aan de Bavelseparklaan 13. De naam van de restaurantketen spreekt voor zich. Op de kaart staan allerlei Italiaanse klassiekers. Denk aan pizza, pasta, antipasti en frisse Italiaanse salades. Het is ook mogelijk om je pizza mee te nemen.

Eten bij Happy Italy in Breda

Je kunt hier gemakkelijk met de auto komen, want parkeren is gratis. Liever met de bus naar het restaurant? Ga dan met bus 130, 131, 325, 326 of 327 en stap uit bij de halte Breepark. Wanneer je in Breda woont, kun je natuurlijk ook gewoon met de fiets komen. Er staan fietsenrekken in de buurt waar je je stalen ros kunt parkeren.

Reserveren

Bij dit restaurant in Breepark kun je niet reserveren met een kleine groep. Dit is alleen mogelijk vanaf tien personen en tot 18.00 uur. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tot 17.00 uur reserveren. De keuken is iedere dag tot 22.00 uur geopend. Voor meer informatie over Happy Italy kun je ook altijd op de Facebookpagina kijken.

Meer op Breepark

Naast Happy Italy zitten er meer zaken in Breepark. Zo vind je hier Vier Hoog Breda, Kinepolis, McDonald’s en Kabonk. Handig als je er meteen een dagje óf avondje uit van wilt maken! Enjoy!

Meest recent over Happy Italy

Afspreken langs de snelweg? 5 x restaurants op handige locaties in Breda

Wil je op een handige plek afspreken met die ene collega die buiten de Parel van het Zuiden woont? Of vlak voordat je aan je autorit begint nog een hapje…