Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Geert Kip

Lekker bij Geert Kip

Vandaag 08:00 - 18:00 uur Gesloten Alle openingstijden

Geert Kip

Nieuwe Haagdijk 34 4811 TE Breda
Bekijk ons assortimentNaar webshop

Volg ons

Facebook

Openingstijden

Maandag
10:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
08:00 - 17:00
Zondag
Gesloten

Staat bekend om

  • Gegrilde kiphapjes
  • Catering
  • Oosterse producten

Over Geert Kip

Geert Kip aan de Nieuwe Haagdijk is dé winkel voor al je vlees-, gevogelte-, wildproducten. Haal er een lekker gegrild kipje, bestel er je barbecuevlees of laat een kant-en-klaar buffet je kant opbrengen.

Grillproducten

In de rijk gevulde vitrines van de winkel vind je heerlijke grillproducten op basis van kip. Alles komt dagvers uit eigen grill: van kleine kipballetjes tot grote gegrilde kippen. Ook vind je er superlekkere spareribs, speklapjes en beenhammen. Voor kant-en-klaar maaltijden ben je hier ook op het juiste adres: nasi, bami, mihoen, kipsaté, kipgerechten, maaltijdsalades, broodsalades en meer. Jij noemt het, Geert Kip heeft het!

De speciaalzaak aan de Nieuwe Haagdijk is ook gespecialiseerd in verse kip. Daarnaast hebben ze een ruim assortiment aan wild en gevogelte. Zo is er bijvoorbeeld konijn, fazant en kalkoen om zelf te bereiden en kun je diverse kant-en-klaar gerechten bestellen.

Catering

Geert Kip verkoopt ook hapjespannen, tapasschotels en verzorgt ook je buffetten. Vanaf €6,95 per persoon geniet je al van een satébuffet. Dit wordt bij je aan huis geleverd vanaf twintig personen, maar bij minder personen kunt je het zelf ophalen en opwarmen in de bijgeleverde apparatuur. Uiteraard zijn er ook uitgebreidere buffetten verkrijgbaar.

Tot snel bij Geert Kip!

Meest recent over Geert Kip

Geert Kip gerechten

Gegrilde kip met korting: dit is hoe jij de speciale aanbieding van Geert Kip in huis haalt

Soms heb je geen zin om uitgebreid te kokkerellen, maar wil je wel iets lekkers op je bord. Komt dat even goed uit, want Geert Kip heeft speciaal voor indebuurt…

Aanbiedingen van Geert Kip