Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Escaping Breda

Laat jezelf opsluiten en probeer binnen 60 minuten te ontsnappen!

Escaping Breda

Boschstraat 112-116 4811 GK Breda
Bekijk aanbodReserveer nu

Staat bekend om

  • Escape rooms
  • Boardgame café
  • Tot een uur van tevoren reserveren

Over Escaping Breda

Escaping is één van de grootste aanbieders van escape rooms in de Benelux. Escape rooms zijn het meest unieke groepsuitje, geschikt voor bijvoorbeeld vriendengroepen, families, vrijgezellenfeesten en bedrijfsuitjes. Bij Escaping krijg je een beleving alsof je de hoofdrolspeler bent in een Hollywood speelfilm. Elke escape room heeft zijn eigen verhaal en het is aan de spelers om dit verhaal tijdens het spel tot een goed einde te brengen. En of je het nou een escape room, escape game of ontsnappingskamer noemt, het einddoel is altijd heel eenvoudig: weten jullie binnen 60 minuten te ontsnappen? Wat er verder in de escape room gebeurt, dat blijft vooraf het grote mysterie. Eén ding is zeker, een unieke ervaring is gegarandeerd!

Let’s Rob The Bank & Patient X

Bij Escaping Breda wordt gestart met twee escape rooms, die beide staan voor een unieke en spannende ervaring. In Let’s Rob The Bank gaan de spelers samen met hun partner Jack de AMT Bank proberen te overvallen. In het kantoor van de bankdirecteur liggen de creditcards van de rijkste klanten van de bank. Maar schiet op, Jack kan de politie slechts 60 minuten op afstand houden. Come on and let’s rob the bank!

In Patiënt X kunnen spelers deelnemen aan een medisch experiment. In een wereld waar alles draait om de beste en snelste te zijn, is er nu een medicijn dat je tijdelijk slimmer maakt. Bezoekers mogen als proefpersonen deze drug als eerste uitproberen. Maar tijdens het onderzoek staan allemaal rare dingen te gebeuren.. Deze escape room is wat spannender en daarom minder geschikt voor jonge kinderen.

Meest recent over Escaping Breda

Leuk volgens local Daena: ‘Hier word ik spontaan getransporteerd naar Italië’

Wat zijn de leukste plekjes in Breda? Dat vragen we iedere week aan een echte local. Deze week deelt Daena Solak (24), de nieuwe stagiaire bij indebuurt Breda, haar favoriete…

Agendapunten van Escaping Breda

Escaping Breda
Pubquiz

Escaping Breda

Start: 26 sep 2020

Volg Escaping Breda op Instagram