Doppio Espresso

Op jou gebrand

Vandaag 09:00 - 18:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

Doppio Espresso

Grote Markt 18 4811 XR Breda
Bekijk menukaartBekijk ons assortiment

Openingstijden

Maandag
08:30 - 18:00
Dinsdag
08:30 - 18:00
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 21:00
Vrijdag
07:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 18:00
Zondag
10:00 - 18:00

Staat bekend om

  • Beste koffie van Breda
  • Uitgebreid assortiment gebak
  • Huiskamergevoel

Over Doppio Espresso

Op de Grote Markt vind je Doppio Espresso, een prachtige espressobar in de huisstijl van Doppio Espresso. Tamara en haar team zetten zich volledig in om de espressobar een groot succes te maken en vele harten te veroveren. Gedreven en vol passie neemt zij de gasten elke dag mee in een unieke smaakbeleving: het genieten van een heerlijke cappuccino of espresso op een terras in Italië, maar dan in Breda.

Binnen zijn er voldoende zitplaatsen en in de zomer is er een terras waar gasten kunnen plaatsnemen om ook buiten te genieten van het heerlijke assortiment. Naast een uitgebreid koffie en thee aanbod, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, kunnen gasten ook terecht voor verse, rijkbelegde broodjes, verschillende soorten gebak en vitaminerijke sappen.

Er is gratis WiFi en er zijn voldoende stopcontacten, wat het een ideale plek maakt om te studeren of werken. Voor een ontbijt, lunch of lekkere koffie tussendoor ben je bij Doppio Espresso aan het juiste adres!

 

Meest recent over Doppio Espresso

Het terrasseizoen is geopend: check de nieuwe borrelkaart van Doppio Espresso

Het terrasseizoen is geopend: check de nieuwe borr...

Wie dacht dat je bij Doppio Espresso alleen terecht kunt voor de lekkerste koffietjes, heeft het mis! Doppio luidt officieel het terrasseizoen in met een nieuwe borrelkaart. Wij vertellen je…

Volg Doppio Espresso op Instagram

Naar Instagram