DELA

Over DELA

Bij DELA doe je ertoe. We staan midden in het leven en zetten áltijd een stap extra. Gedreven door passie halen wij het maximale uit het leven, zowel zakelijk als privé. Bij ons krijg je alle vertrouwen en ruimte voor jouw persoonlijke groei.

Onze BIO-waarden zijn geen tegeltje aan de wand. Het zijn woorden die diep geworteld zitten in ons doen en laten. Woorden waar we trots op zijn. En woorden die we maar al te graag uitdragen. We zijn een betrokken, integere en ondernemende organisatie. Een gedreven coöperatie van mensen, voor mensen.

Bij DELA doen we het samen. We zetten alles op alles om mensen te helpen. We bieden ze financiële zekerheid met onze producten. En met onze diensten bieden we een mooi en persoonlijk afscheid. Dit doen we doordat we als gedreven team écht samenwerken. En zo maken we ons samen sterk om zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen.

Onze arbeidsvoorwaarden 

Dat wij midden in het leven staan zie je ook terug in onze arbeidsvoorwaarden. Op alle niveaus binnen de organisatie willen we qua arbeidsvoorwaarden marktconform zijn en daar waar het verantwoord is, willen we bijzonder zijn. We willen onze medewerkers de mogelijkheid geven om hun arbeidvoorwaarden af te stemmen op eigen persoonlijke wensen en behoeften. Zo krijg je bij ons een IKB (een individueel keuze budget) waarbij je in plaats van vaste beloningscomponenten een budget krijgt die je naar eigen wens kunt besteden. 

Aangezien wij de vitaliteit van onze medewerkers ook belangrijk vinden, krijgt iedere medewerker een Individueel Vitaliteits-Budget. Dit budget is vrij te besteden aan artikelen of activiteiten ten behoeve van de eigen gezondheid en ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het nemen van een lidmaatschap bij een sportvereniging of het volgen van een yogacursus.