Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

De Colonie

De Colonie

Grote Markt 26-28 4811 XR Breda

Bezorgen & Afhalen

Middenklasse (10,- tot 25,-)

Over De Colonie

Restaurant De Colonie is samen met hotel De Klok gevestigd in een prachtig, monumentaal pand aan de Grote Markt in Breda. Het restaurant heeft een unieke ligging met uitzicht op de markt en de Grote Kerk van Breda. De Colonie ontvangt je graag in deze tijdloze, unieke ambiance om je te laten genieten van gulle gastvrijheid en de allerlekkerste culinaire creaties. Je zult je bij het restaurant snel thuis voelen, omdat De Colonie bekend staat om haar persoonlijke en gastvrije aanpak waarbij jij als gast centraal staat.

Je bent van harte welkom voor een lekker ontbijtje, een snelle of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel met vrienden of zakenrelaties. Maar ook als je eens iets anders wilt, zit je bij De Colonie goed. Bijvoorbeeld voor een fijne high tea of voor de bijzondere Colonie Bites, waar je zelf kiest welke vers gemaakte broodjes, soepen en gebakjes je op je plateau wilt hebben.

Ook ontvangt De Colonie graag grotere gezelschappen voor zowel ontbijt, lunch, brunch of diner en kun je er zalen huren waar je je vergadering, productpresentatie, bijeenkomst of training kunt houden. Ze maken graag een reservering voor je op maat. Meer informatie vind je hier.

Meest recent over De Colonie

gluhwein bij t-huis breda

Winterkriebels! 5 x hier haal je glühwein in het centrum van Breda

De tijd van ongegeneerd glühwein drinken is weer aangebroken. Hell yes! Op verschillende plekken in Breda haal je dit winterse drankje af. Tip: combineer een wandeling met het scoren van een glühwein…

Meer Restaurants en horeca in Breda

Vishandel Noordzee Centrum

De Avenue

22 augustus 2017

Latour

10 augustus 2017

De Saeck

28 augustus 2017
Restaurants en horeca Toon alle restaurants en horeca Naar volledige stadsgids