De Colonie

Van alle markten thuis

Vandaag 09:00 - 23:00 uur Nu gesloten Alle openingstijden

De Colonie

Grote Markt 26-28 4811 XR Breda
Bekijk menukaartReserveer nu

Openingstijden

Maandag
09:00 - 23:00
Dinsdag
09:00 - 23:00
Woensdag
09:00 - 23:00
Donderdag
09:00 - 00:00
Vrijdag
09:00 - 00:00
Zaterdag
09:00 - 00:00
Zondag
09:00 - 23:00

Staat bekend om

  • De állerlekkerste clubsandwich van Breda
  • Altijd de meest verse seizoensproducten
  • Vriendelijk en bekwaam personeel

Over De Colonie

Restaurant De Colonie is samen met hotel De Klok gevestigd in een prachtig, monumentaal pand aan de Grote Markt in Breda. Het restaurant heeft een unieke ligging met uitzicht op de markt en de Grote Kerk van Breda. De Colonie ontvangt je graag in deze tijdloze, unieke ambiance om je te laten genieten van gulle gastvrijheid en de allerlekkerste culinaire creaties. Je zult je bij het restaurant snel thuis voelen, omdat De Colonie bekend staat om haar persoonlijke en gastvrije aanpak waarbij jij als gast centraal staat.

Je bent van harte welkom voor een lekker ontbijtje, een snelle of uitgebreide lunch, een heerlijk diner of een gezellige borrel met vrienden of zakenrelaties. Maar ook als je eens iets anders wilt, zit je bij De Colonie goed. Bijvoorbeeld voor een fijne high tea of voor de bijzondere Colonie Bites, waar je zelf kiest welke vers gemaakte broodjes, soepen en gebakjes je op je plateau wilt hebben.

Ook ontvangt De Colonie graag grotere gezelschappen voor zowel ontbijt, lunch, brunch of diner en kun je er zalen huren waar je je vergadering, productpresentatie, bijeenkomst of training kunt houden. Ze maken graag een reservering voor je op maat. Meer informatie vind je hier.

Meest recent over De Colonie

Havermarkt weekend weer zomervakantie breda

Guacemole por favor! 6 x smakelijk nacho’s eten in Breda

De últieme guilty pleasure als het gaat om overheerlijk borrelen en snacken: nacho’s. Je zit met je vrienden op het terras te borrelen en iemand stelt voor een schaal van deze fijne…

Volg De Colonie op Instagram

Naar Instagram