Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bootje Varen Breda

Dé groepsuitjes specialist van Breda

Vandaag 09:00 - 21:00 uur Geopend Alle openingstijden

Bootje Varen Breda

Haven 12 4811 WL Breda
Bekijk aanbodContact opnemen

Openingstijden

Maandag
09:00 - 21:00
Dinsdag
09:00 - 21:00
Woensdag
09:00 - 21:00
Donderdag
09:00 - 21:00
Vrijdag
09:00 - 21:00
Zaterdag
09:00 - 21:00
Zondag
09:00 - 21:00

Staat bekend om

  • Luxe sloepen
  • Compleet verzorgde groepsactiviteiten op maat
  • Bootje Varen Breda kent de stad als geen ander

Over Bootje Varen Breda

De feestelijke heropening van de Haven in Breda in 2008 was het perfecte moment voor Bootje Varen Breda om te starten met het organiseren van boottochten en groepsuitjes. Door middel van verschillende boten en luxe sloepen verzorgen zij prachtige rondvaarten en arrangementen op en rond het water van Breda.

Rondvaarten

Van maart tot en met november vaart Bootje Varen Breda uit vanaf de Lage Kade in het centrum van Breda ter hoogte van de Haven 12. Bootje Varen Breda verzorgt drie verschillende rondvaarten. Bij de rondvaart van 1 uur vaar je een ronde over de singels. Tijdens deze rondvaart kom je langs verschillende hoogtepunten uit de historie van Breda. Bij de meest geboekte rondvaart van 2 uur doe je – naast de singels – ook de woonwijken Boeimeer, het prachtige Ginneken en wonderschone natuurgebied Markdal aan. Bij de tocht van 2,5 uur vaar je bij het Markdal nog een stuk door en passeer je het Mastbos, om uiteindelijk te keren bij het sluisje bij Ulvenhout.

Arrangementen

Je kunt bij Bootje Varen Breda verschillende luxe sloepen en unieke boten huren. Op alle boten is het mogelijk om een arrangement af te nemen. Alle tochten worden door een van de gezellige en bekwame schippers gevaren. Als je wilt, vermaken zij je met je favoriete muziek of een verhaal over de bezienswaardigheden op de route.

Meest recent over Bootje Varen Breda

kelly postma

Leuk volgens local Kelly: ‘Hier eet ik de lekkerste Spaanse tapas’

Wat zijn nu de allerleukste plekjes van Breda? Die vraag stellen we iedere week aan een échte local. Deze week deelt Kelly Postma (25) haar favoriete spots en fijnste adresjes.

Ontdek meer

Entertainment Entertainment

Volg Bootje Varen Breda op Instagram

Naar Instagram