Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Beers & Barrels

Vandaag 15:00 - 01:00 uur Geopend Alle openingstijden

Beers & Barrels

Ceresstraat 15 A1 4811 CA Breda

Openingstijden

Maandag
15:00 - 00:00
Dinsdag
15:00 - 00:00
Woensdag
15:00 - 00:00
Donderdag
15:00 - 01:00
Vrijdag
15:00 - 01:00
Zaterdag
15:00 - 01:00
Zondag
15:00 - 00:00

Over Beers & Barrels

Beers & Barrels zit sinds 2017 in de Ceresstraat in Breda. Met de opening is dertien jaar na sluiting van de Interbrew-brouwerij het bier weer terug in deze straat. Dat het vroeger een brouwerij was, zie je maar al te goed in het bijzondere pand. Twee van de vier brouwketels zijn bewaard gebleven en dat geeft een heel toffe uitstraling.

Taptafels

Er zijn ook verschillende taptafels bij Beers & Barrels in Breda. Hier wordt je bier gewogen en betaal je per kilogram. Deze tafels zijn perfect voor een verjaardag, personeelsuitje, teamuitje of gewoon een gezellig avondje uit. Je kunt ook eten aan de taptafels. Bestel er bijvoorbeeld een lekker borrelhapje bij of kies voor een uitgebreid diner.

Dineren

Uiteraard kun je ook bij Beers & Barrels terecht als je alleen wilt dineren. Op de kaart staan verschillende gerechten: van hamburgers en steaks tot surf & turf-gerechten en burrito’s. Tijdens het diner mag een speciaalbiertje niet ontbreken bij dit restaurant. Op de bierkaart staat voor iedereen wat wils.

Grote groepen

Feestje of een ander uitje met een grote groep? Ook dan zit je bij Beers & Barrels in Breda goed. Speciaal voor groepen vanaf tien personen heeft het restaurant arrangementen samengesteld. Zo is er een borrelarrangement, maar ook een mogelijkheid tot dineren.

Parkeren

Wanneer je met de auto komt, is het goed om rekening te houden met parkeerkosten. Parkeren in de wijk rondom het brouwhuis kost tot 18.00 uur €1,40 per uur en is na 18.00 uur ’s avonds gratis. Kom je dineren? Dan is de kans groot dat je niets hoeft te betalen voor het neerzetten van je bolide.

Meest recent over Beers & Barrels

Genieten! 5 x de fijnste plekken in Breda voor een biertje volgens locals

Ken jij de stad op je duimpje? De kans is groot dat je zo nu en dan nog een nieuwe zaak tegenkomt die je nog niet kent. Regelmatig vragen wij…