Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Amarant Groep

Samen voor menslievende zorg en ondersteuning

Hele dag open Geopend

Amarant Groep

Doenradestraat 50 4854 GB Breda
Bekijk vacatures

Openingstijden

Maandag
Open
Dinsdag
Open
Woensdag
Open
Donderdag
Open
Vrijdag
Open
Zaterdag
Open
Zondag
Open

Over Amarant Groep

De Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking in iedere levensfase, variërend van lichte ondersteuning aan huis tot zeer intensieve specialistische zorg. Dat doen ze in verbinding met de cliënt, zijn naasten en lokale cliëntenraden. Ze zijn gericht op in- en externe samenwerking, wanneer dat in het belang is van de cliënt. Met als meetbaar resultaat: de afname van problematiek, een grotere zelfredzaamheid en een hogere kwaliteit van leven. Welzijn en geluk vormen hierbij de leidraad.

Leren, groeien en sterker worden

Naast zorg en behandeling biedt de Amarant Groep kansen en mogelijkheden op het gebied van vrije tijd, dagbesteding, opleiding en werk. Ze stimuleren en ondersteunen kwetsbare mensen om te leren, te groeien en sterker te worden. Dat doen ze met respect voor de wensen, talenten en grenzen van cliënten.

Meest recent over Amarant Groep

Amarant Groep

5 x dit moet je weten over flexwerken bij Amarant Groep

Van een vaste baan op één locatie wordt niet iedereen even blij. Gelukkig maar, vindt Amarant Groep. Want naast vaste krachten zijn ook flexkrachten onmisbaar. Omdat de Amarant Groep een…