Wow: dit apparaatje meet je hartslag en vertaalt direct 27 talen in je oor

Aangeboden door KIND Audiciens 10 mei 2019

Moet je iemand meerdere keren vragen of diegene kan herhalen wat-ie zei? Vind je het moeilijk om mensen door muziek heen te verstaan? Gehoorverlies kan er langzaam maar zeker insluipen. Zonder dat je het doorhebt! Niet ideaal: voor je het weet loop je met heftige klachten. Gelukkig is er nu iets nieuws op de markt dat wel héél tof is… Lees snel verder!

Een beetje eng, maar waar: op iedere leeftijd kan je gehoorverlies oplopen. Het maakt niet uit of je weinig naar concerten gaat of nooit met oordoppen door de straat loopt, het kan je altijd overkomen. Check daarom meteen even onderstaande punten:

Heb jij last van het volgende?

  • Je vraagt geregeld of iemand anders het voor je kan herhalen
  • Je zet het geluid van de televisie zo hard, dat anderen het luid vinden
  • Je vindt het lastig om gesprekken te volgen op een drukke plek
  • De stemmen van vrouwen en kinderen vind je moeilijker te horen
  • Je hebt het idee dat andere mompelen bij het praten
  • Mensen zeggen weleens dat je niet zo goed hoort

Tekst gaat door onder de foto.

Foto: Starkey

Onderneem actie

Kan jij een of meerdere bovenstaande punten met ‘ja’ beantwoorden? Verstandig om daar direct iets mee te doen: laat je gehoor checken.Net zoals je bij een opticien binnenloopt voor een oogtest, ga je bij KIND Audiciens langs voor een gratis hoortest!

Tekst gaat door onder de foto.

Foto: Starkey

Wow: een gehoortoestel, vertaler en hartslagmeter in één

Na de hoortest weet jij hoe je oren ervoor staan. KIND Audiciens geeft je persoonlijk advies over de oplossing. Wist je dat zij een geheel nieuw product aanbieden als gehoortoestel? De Starkey Livio Al is enorm gaaf en high-tech. Naast dat het uiteraard fungeert als gehoortoestel, is dit apparaatje direct ook een hartslagmeter, conditiemeter, vertaler van wel 27 talen (!), valdetector en nog veel meer in één. Je zou het bijna dragen zonder gehoorproblemen te hebben.

Connect je Starkey Livio Al met je smartphone en je ziet precies hoe je lichaam ervoor staat dankzij de link met Apple Health en Google Fit. Op vakantie gaan wordt opeens een eitje, dankzij de 27 talen die gewoon Nederlands in je oor terechtkomen. Kortom: het nodig hebben van een hoortoestel is nooit fijn, maar dankzij dit nieuwe product wordt het wel een stuk leuker!

Loop vooral even binnen bij KIND Audiciens voor een vrijblijvende hoortest, ook als je twijfelt of je ergens last van hebt. De audiciens zorgen voor persoonlijk advies en beantwoorden al je vragen!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door KIND Audiciens. Meer over KIND Audiciens ontdekken?

KIND Audiciens

Nu gesloten09:30 - 17:00

Nieuwe Ginnekenstraat 6, Breda

 

adv.