Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stoppen met roken zonder gewichtstoename en ontwenningsverschijnselen doe je zo

Aangeboden door Tren Counseling 26 maart 2020

Je weet het heus wel: het is zonde van je geld, je ruikt minder fris, en dan hebben we het nog niet eens gehad over je gezondheid… Maar hoe graag je ook wilt stoppen met roken, die hardnekkige nicotineverslaving is je steeds de baas. Nou, daar weten wij wel wat op: oor-accupunctuur via Tren Counseling!

Nu de sigaretten wéér duurder geworden zijn en je op steeds minder plekken mag roken, wijzen we je graag nog even op een artikel dat we eerder plaatsten.

Vier pijnloze prikjes

In dit artikel vertellen Irma, Jolanda en Charissa hoe ze met vier pijnloze prikjes éíndelijk voorgoed stopten met roken. Met oor-accupunctuur via Tren Counseling heb je geen last van ontwenningsverschijnselen en ook geen behoefte om te gaan snaaien. Daardoor hoef je ook niet bang te zijn voor de gewichtstoename waar veel stoppers het over hebben. Veel mensen vinden rook zelfs ineens stinken. Je snapt het: zo is het een stuk makkelijker om die peuken links te laten liggen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Zo ziet een behandeling bij Tren Counseling eruit. Foto: Tren Counseling

Stopgarantie

Allemaal leuk en aardig dat stoppen met roken, maar hoe werkt het bij Tren Counseling? “Als je wilt stoppen met roken, hebben de naaldjes direct effect”, legt eigenaresse Monique Hermus uit. “Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat, maar ook dat je de sigaret niet vervangt door veel te gaan eten.” Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld. Zo weet je zeker dat je eindelijk een manier hebt gevonden, waardoor stoppen met roken écht lukt.

De verzekering betaalt (mee)

Hier lees je alvast iets meer over hoe die prikjes jouw leven kunnen veranderen. Als je vervolgens een afspraak maakt bij Tren Counseling, krijg je eerst – geheel kosteloos – een goede uitleg. Pas dan besluit je of je direct wilt stoppen met roken of niet. Heb je een aanvullende verzekering? Dan krijg je, afhankelijk van je zorgverzekeraar, de behandeling deels óf helemaal vergoed. En zelfs al was dat niet zo: het bespaart je sowieso een heleboel geld, als je nooit meer een nieuw pakje hoeft te kopen!

Goed om te weten: normaal gezien is Monique iedere maand in Breda te vinden om jou te helpen. Door de maatregelen omdie het coronavirus te bestrijden, is nog niet duidelijk wanneer zij weer aan de slag kan gaan. Houd daarom goed haar website of social media in te gaten om te zien wanneer jij terechtkunt! 


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren Counseling. Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Op aanvraag

Antwerpenstraat 93, Breda

Bekijk meer:zorg

Lees ook:

Stoppen met roken of afvallen? Deze behandelingen worden vergoed in Breda

Het is 2020! Dit jaar ga je eindelijk stoppen met roken en zeg je gedag tegen die hardnekkige kilo's...
tren counseling

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus i...

adv.