Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Irma, Jolanda en Charissa kregen vier prikjes en stopten voorgoed met roken

Aangeboden door Tren Counseling 6 juni 2019

Het kost ontzettend veel geld, je gaat ervan stinken en je gezondheid gaat ervan naar de knoppen. Waarom we roken weten we niet, dat er een hele makkelijke manier is om te stoppen weten we wel. We hebben het over ooracupunctuur en Irma, Charissa en Jolanda vertellen hoe deze vier prikjes hun leven veranderden.

“Ik had al zó vaak geprobeerd te stoppen met roken, maar het lukte me nooit!” Charissa is niet de enige met het probleem. Dat is ook niet gek, want het kan best beangstigend zijn om te stoppen. Rokers zijn bang voor gewichtstoename of vervelende ontwenningsverschijnselen. Het zou een stuk makkelijker zijn als je die problemen niet zou hebben. En guess what: door vier prikjes ooracupunctuur heb je daar dus totaal geen last meer van.

Te mooi om waar te zijn, toch? Daarom vragen we aan drie dames: ‘Werkt dit nou écht?’ We spreken eerst met Jolanda, die dertig jaar lang rookte. “Mijn eerste stoppoging deed ik met nicotinepleisters. Dat werkte wel, maar toen ik slecht nieuws kreeg viel ik weer terug in mijn oude gewoonte: roken. Na de ooracupunctuurbehandeling heb ik nooit meer gerookt. Ik vond het zelfs stinken.”

Stopgarantie

Irma is ook ontzettend blij dat ze van het roken af is. “Ik rookte al sinds mijn puberteit een pakje per dag. Daardoor was het niet zo makkelijk om te stoppen. Ik had uiteindelijk een paar behandelingen nodig. Gelukkig kon dat door de ‘stopgarantie’. Nu heb ik eindelijk geen last meer van gehoest en andere klachten. Als roker word je steeds meer een paria, dus ik ben blij dat er vanaf ben.”

Bang voor prikjes? Ook dat is zeker geen excuus, vertelt Charissa. “Het deed geen pijn hoor, de prikjes! Ik ben superblij dat ik de behandeling heb gedaan. Ik had direct geen zin meer in roken. Ik miste de gewoonte, maar ik had er totaal geen zin meer in.”

Hoe werkt het?

Oké, het werkt dus. Maar hoe dan? Monique Hermus van Tren counseling legt het uit: “Als je wilt stoppen met roken hebben de naaldjes direct effect. Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat en je de sigaret niet gaat vervangen door heel veel eten.” Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld. Zo weet je zeker dat je slaagt!

Lees ook:

Tren Counseling

Monique heeft een apart beroep: ‘Vier kleine prikjes doen wonderen’

Monique Hermus heeft een apart beroep. Ze is namelijk ooracupuncturist. Als ooracupuncturist helpt z...
tren counseling

Het kan echt: blijvend (!) afvallen zónder te diëten

Afvallen zonder streng dieet: het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan écht. Monique Hermus i...

Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Op aanvraag

Antwerpenstraat 93, Breda

Bekijk meer:zorg

adv.