Breda

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stoppen met roken of afvallen? Deze behandelingen worden vergoed in Breda

Aangeboden door Tren Counseling 7 februari 2020

Het is 2020! Dit jaar ga je eindelijk stoppen met roken en zeg je gedag tegen die hardnekkige kilo’s. Of tenminste: dat is de bedoeling. Blijkt het toch iets moeilijker dan gedacht? Help jezelf dan een beetje, bijvoorbeeld met bewezen methodes die óók nog eens (geheel of gedeeltelijk) vergoed worden door alle zorgverzekeraars.

Over wat voor behandelingen hebben we het dan? We hebben het over ooracupunctuur van Tren Counseling. Monique Hermus is ooracupuncturist en daarmee helpt ze mensen in korte tijd van problemen als roken en overgewicht af. Deze behandelingen worden door alle zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed als je aanvullend verzekerd bent.

Ooracupunctuur?

Ooracupunctuur? Monique legt het uit: “In ieder oor zitten zenuwen. Die corresponderen met je hele lichaam. Als je daarin kleine verblijfsnaaldjes plaatst – zoals ik doe – stimuleer je een lichamelijke verandering. En dat zorgt voor nogal wat positieve effecten.” Omdat we in Nederland nog niet zo bekend zijn met deze methode, stuit Monique soms op onbegrip. Daarover zegt ze nuchter en zeker van haar zaak: “Ik ga mensen niet overtuigen, mensen moeten het zelf ervaren.”

Gewichtsverlies, stoppen met roken en overgangsklachten

Monique helpt je met gewichtsverlies, stoppen met roken en overgangsklachten. Bij elk probleem zet ze de naaldjes op een andere manier in. Als je bijvoorbeeld wilt afvallen, zorgen de naaldjes ervoor dat je sneller vol zit, geen behoefte meer hebt aan zoetigheid en je vetverbranding sneller gaat. “De kans op een jojo-effect is hierbij heel klein”, vertelt Monique. “Als je lichaam eenmaal gewend is aan die kleinere porties en die vermindering aan suikers, gaat het er ook niet meer om vragen. ”

Garantiebewijs

Ook als je wilt stoppen met roken hebben de naaldjes direct effect. Het zorgt er onder meer voor dat de nicotine snel uit je lichaam gaat en je de sigaret niet gaat vervangen door heel veel eten. Monique geeft haar klanten zelfs een garantiebewijs mee: als ze binnen een halfjaar weer gaan roken, worden ze kosteloos opnieuw behandeld: “Als de mensen gemotiveerd zijn, ben ik dat ook. Ik ga door tot ze echt gestopt zijn.” Tot slot behandelt Monique klanten met heftige overgangsklachten. Door de naaldjes heb je geen last meer van opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen.

Vergoed door zorgverzekeraars

Monique werkt op veel verschillende locaties, maar gelukkig is ze vaak genoeg in de buurt. Eens in de vier weken staat ze voor je klaar in Breda. Hierna worden bij jou – indien nodig – nieuwe puntjes geplaatst. Hoeveel behandelingen je nodig hebt, is aan jou. Monique: “Mensen gaan door totdat ze zelf denken: zo is het goed, ik heb mijn persoonlijke doel bereikt. En als je na een tijdje denkt dat je toch weer wat advies kunt gebruiken, ben je altijd welkom.” De behandelingen van Monique worden door alle zorgverzekeraars vergoed. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook:

stoppen met roken tren counseling

Irma, Jolanda en Charissa kregen vier prikjes en stopten voorgoed met roken

Het kost ontzettend veel geld, je gaat ervan stinken en je gezondheid gaat ervan naar de knoppen. Wa...


Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling zorg

Op aanvraag

Antwerpenstraat 93, Breda

Bekijk meer:zorg

adv.